Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

DS ülésből irányítják Nyugat-Európa legnagyobb hadihajóját

2021. augusztus 25. - Antalfy Krisztina

Így készült a Charles de Gaulle repülőgép-hordozó hajójának parancsnoki ülése

Amikor a kiemelkedő szaktudás és a francia elegancia találkozik: a jövőben a DS 9, a márka zászlóshajója által inspirált ülésből irányítja a parancsnok a francia haditengerészet első számú hajóját, a Charles de Gaulle repülőgép-hordozót. A DS Automobiles és a francia haditengerészet azonos értékeket képviselnek: precizitás, kitartás, hozzáértés és karakter. A DS kárpitosmestereinek és a Charles de Gaulle repülőgép-hordozó legénységének közös vonása az, hogy nagyon komoly tapasztalatokkal bírnak, és mindig is a szakmájuk élvonalában jártak – erre alapozva hozták létre azt az együttműködést, melynek gyümölcse a DS 9 utasteréből ismert parancsnoki ülés.
dsxcdg_0104_juin_22_2021.jpg

Tovább

Újdonságokkal nyitja meg második üzletét Magyarországon a Peek & Cloppenburg

Két emeleten, majdnem négyezer négyzetméteren nyitja meg második magyarországi üzletét a Peek & Cloppenburg, így az Arena Plaza mellett ez év szeptemberétől a budai oldal legnagyobb bevásárlóközpontjában, a hamarosan nyíló Etele Plazában is találkozhatnak vele a vásárlók. A divatmárka 15 európai országban több mint 140 üzlettel működik, hazánkban 2007 óta van jelen.
puc_opening.jpg

Tovább

Íme Samantha Jones 10 legjobb stílus pillanata

Bár én titkon még mindig reménykedem, hogy Samantha Jones visszatér a Szex és New York szereplőgárdájába, a hírek szerint Kim Cattrall helyét máris átvette az Empire című sorozatban is szereplő Nicole Ari Parker. Igaz, Parker nem Samantha Jonest alakítja majd, hanem a főszereplő Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) legújabb barátnőjét, egy Lisa Todd Wexley nevű dokumentumfilmest. Ennek fényében, el nem tudom képzelni, hogy a sorozat talán legeredetibb és legviccesebb karaktere nélkül vajon milyen lesz a  folytatás, de ha már így alakult, lássunk néhány emlékezetes divat pillanatot Samantha Jones elmúlt éveiből!
gettyimages-76962667-crop-1628493412-1652x1101.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása