Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szerinted mennyire felelősek a magyar autósok?

2021. augusztus 28. - Antalfy Krisztina

Az ittas vezetést, a büntetőfékezést és a piroson áthajtást tartjuk a legveszélyesebbnek

Az ittas vezetés, a büntetőfékezés és a piroson áthajtás a három legfőbb szabálysértés, amelyet a magyar autósok a legveszélyesebbnek tartanak – derül ki a Magyar Suzuki reprezentatív kutatásából. Bár látjuk a veszélyforrásokat, döntéseinket mégsem mindig a szabályok vezetik, saját képességeink és a járművünk állapota alapján akár kockáztatunk is.
photo-1484373030460-8de45ac8796d.jpg

Tovább

Régi sikerelőadások és új bemutatók a Centrál Színházban

Az új évadban igazi színházi térben, sztár színészekkel várják a nézőket

A járvány okozta másfél éves, online térbe való száműzetés után végre újra a színházban várja a nézőket a budapesti Centrál Színház. A régi nagysikerű előadások - My fair lady, Nemek és igenek, Házassági leckék középhaladóknak, New York-i komédia, Függöny fel! és Pletykafészek – mellett négy új premiert tűz műsorára a Puskás Tamás vezette teátrum. Pokorny Lia LIAson című előadóestjével indul az évad, majd Alan Bennett Beszélő fejek című darabja érkezik Borbás Gabival, Liptai Claudiával, Sztarenki Dórával és Scherer Péterrel. Sidney Lumet sokszorosan Oscar-nyertes filmjének látványos színpadi adaptációja, a Network főszereplői Alföldi Róbert, Tompos Kátya, László Zsolt és Fehér Tibor, Schmied Zoltán pedig a Ma este felnövünk című vígjátékban lép majd színpadra.16_9_network.jpg

Tovább

Kia EV6: kategóriájának legfejlettebb biztonsága és kényelme

A Kia régóta várt elektromos crossover újdonsága az EV6 kategóriájának legfejlettebb biztonsági és kényelmi asszisztenseivel - köztük a fejlett vezetőtámogató rendszer legfrissebb változatával -, és magas szintű kényelmi szolgáltatásokkal érkezik a piacra. Az EV6 innovatív és magas technológiai színvonalú szolgáltatásai nem csak biztonságosabbá és stresszmentesebbé is teszik a vezetést nem csak az autóban ülők, de a közlekedés többi résztvevője számára is. Így minden utazás pihentető és intuitív élmény.
kia_ev6_kenyelem_es_biztonsag_6.jpg

Tovább

Terjeszkedik a magyar kozmetikai cikkek nagymamája, a Caola

Romániában épít gyárat a Caola

Csíkszeredán épít termelői egységet a magyar tulajdonban lévő Caola Zrt. kozmetikai vállalat, a cég képviselői, a városvezetés és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Kara augusztus 27-én pénteken írta alá az erről szóló szándéknyilatkozatot. A megállapodás értelmében utóbbi vállalja a keretében működő mérnöki szak által a megfelelően képzett munkaerő biztosítását, valamint hogy aktívan együttműködik a befektetővel tananyagfejlesztésben illetve a kutatás-fejlesztés területén.
56749270_2355085544554463_298500579259318272_n_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása