Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Irány a 92. Ünnepi Könyvhét!

2021. augusztus 30. - Antalfy Krisztina

Szeptember elején, miután a gyerekek újrakezdték az ovit, elindult az iskola, a szülőknek is jár egy kis töltekezési lehetőség. Idén ezt most a Könyvhéten tehetik meg, a Vörösmarty téren, szeptember 2-5 között. A 21. Század Kiadó és a Next21 Kiadó lenyűgöző standdal várja olvasóit, a standon pedig olyan újdonságokkal, melyektől garantáltan tűzbe jön mindenki. Pont, mint Paula Hawkins új regényétől, a Lassan izzó tűztől.pexels-photo-7034729.jpeg

Tovább

Ezek a legkeresettebb online tanfolyamok 2021-ben

Folyamatosan nő a kereslet az online tanfolyamokra. A koronavírus miatt egyre többen választják a hagyományos tantermi órák helyett az online képzéseket. A felnőttképzők is gyorsan reagáltak a megnövekedett igényekre, és folyamatosan bővül a kínálat.
photo-1499914567823-c240485cb7d1.jpg

Tovább

Ha ütősebb tartalmakra vágysz, akkor Neked a Samsung Galaxy Z Flip3 kell

A Samsung zártkörű online sétán engedett bepillantást a világhírű szupermodell és a márka nagykövete, Elsa Hosk életébe. A kisfilmből kiderül, melyek Elsa kedvenc helyszínei az angyalok városában és hogyan ismerte meg ezeket eddig nem látott oldalukról a Samsung új összehajtható készülékeivel.
samsung_elsahosk_3.jpg

Tovább

Bővül a Jaguar XE és XF modellek kínálata

Még kívánatosabbá teszi a díjnyertes Jaguar XF Saloon és Sportbrake modelleket az új R-Dynamic Black kivitel bevezetése, míg a Jaguar XE R-Dynamic Black még bőségesebb felszereltséget kap. Az XE és XF R-Dynamic S modellváltozatokon alapuló, exkluzív új kivitelek gazdagabb felszereltséggel, valamint még magabiztosabb, még határozottabb megjelenéssel erősítik a Jaguar modellkínálatát.jag_xf_22my_02_r-dynamic_black_front_3-4_250821.jpg

Tovább

Már magyar szinkronnal is elérhető lesz A feleségem története

Enyedi Ildikó legújabb filmje szeptember 23-ától látható a magyar mozikban

A film eredeti, magyar feliratos verziója mellett szeptember 23-ától igényes magyar szinkronnal is elérhető lesz A feleségem története a hazai mozikban. Kurta Niké hangján szólal majd meg a Lizzy-t alakító Léa Seydoux, míg a Störr kapitányt megformáló Gijs Nabert Hajduk Károly szinkronizálja az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmjében. Fontos szerepekben hallhatjuk még Törőcsik Franciskát, Thúróczy Szabolcsot, Mészáros Bélát, Mácsai Pált, Jordán Adélt, Gáspár Tibort, Gáspár Sándort, Schneider Zoltánt, Nyakó Julit és Zsótér Sándort. A film világpremierje nyáron a 74. Cannes-i Filmfesztivál versenyében volt, ahol hosszasan, állva tapsolta a közönség. A Füst Milán több mint 20 nyelvre lefordított, irodalmi Nobel-díjra felterjesztett azonos című regénye alapján készült film a Mozinet forgalmazásában kerül a hazai mozikba.
csh02602.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása