Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A mosoly ereje: gyorsabban felívelő karrier?

2021. szeptember 10. - Antalfy Krisztina

A nap feladványa: ragályos, fiatalabbnak és sikeresnek látszol tőle, nem kerül pénzbe, és ez a boldogság egyetemes jele a világegyetemben. Mi az? Igen, a mosoly! Görgess lefelé, hogy a FOREO segítségével megtudd, milyen varázslat rejtőzik ebben a görbületben az arcodon...és hogyan állíthatod a ragyogó mosolyod szolgálatába a legújabb technológiát.
02_foreo_issa_3_model_small.jpg

Egy mosoly = rengeteg egészségügyi haszon

A mosoly sokkal több, mint az arcizmaink összehúzódása! Ez a leghatásosabb gesztus, amellyel megváltoztatható az emberek hangulata és életfelfogása. Az oxitocin szint növekedése miatt még az agyműködésünkre is hatással van!

A mosoly nemcsak a legszebb kiegészítő, de számos tudományos tanulmány tárgya is. Hányszor találtad magad olyan helyzetben, hogy valaki rád mosolygott az utcán és nem tehettél mást, minthogy te is visszamosolyogtál? Ez azért van, mert ez a gesztus „ragályos”! Komolyan, próbáltad már a homlokod ráncolni valakire, aki rád mosolygott? Lehetetlen véghezvinni!

Ha másokat mosolyogni látsz, az jót tesz az idegsejtjeidnek, de ha te mosolyogsz, az még több egészségügyi haszonnal jár, például csökkentheted vele szorongásodat, és szintúgy csökkenthető általa a vérnyomás és a pulzusszám.
01_foreo_lead_image_1.jpg
A mosoly elvezet a sikerhez

A mosolygás nemcsak az egészségednek tesz jót, hanem a lelki jólétedre is pozitív hatással van. Magabiztosság, önbecsülés és vonzerő… csak néhány e csodálatos arckifejezés számos pozitív hatása közül.

Amikor mosolyogsz, magabiztosabbnak tűnsz, ezért nagyobb esélyed lesz arra, hogy előléptessenek, vagy új és izgalmas lehetőségek találjanak rád. Egy kutatás szerint azok, akik gyakran mosolyognak, nagyobb valószínűséggel futnak majd be sikeres karriert. Tehát nincs több kibúvó, hogy a következő üzleti online vagy offline megbeszélést egy széles mosollyal indítsd!foreo_brushing_while_reading_small.jpgGyermeki mosoly, egy életen át

Amikor a mosolygásról beszélünk, jó tudni, hogy a legjobb tanítómesterek a gyerekek! A gyerekek naponta körülbelül 400-szor mosolyognak, míg a felnőttek már csak napi 20-szor. Tehát nyugodtan tölts el egy kis időt a benned lévő kisgyermekkel és ösztönözd magad arra, hogy többet mosolyogj!

Ha valaha is elöntene a kétely, hogy nem szép a mosolyod, akkor jusson eszedbe, hogy minden ember foga különleges és egyedi, akárcsak az ujjlenyomata. De ahogy minden fontos és értékes dolog az életben, így a mosoly is, sok törődést és figyelmet érdemel, ezért ne hanyagold el a fogápolást!

A svéd beauty-tech cég, a FOREO hamarosan a hazai piacon is bemutatja legújabb, innovatív fogkeféjét; az ISSA 3 a svéd designban egyesíti a szilikon-PBT hibrid kefe fejet és a Sonic Pulse technológiát, teljes körű szájápolást nyújtva.

További információ:
FOREO

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

file_c0992f9536_original.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2816685114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása