Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Beköszöntött az ősz a Reservedhez is

2021. szeptember 15. - Antalfy Krisztina

A Frankiewicz & Rożniata fotózta őszi Reserved kampány a szezon legfontosabb trendjeit mutatja be, Ewelina Gralak stylist értelmezésében. A lágy, természetes fény hangsúlyozza a kifejező színeket, valamint a stílusok és textúrák sokaságát, amelyek minden bizonnyal vezető szerepet játszanak majd a következő szezonban. A kollekció a különféle inspirációk keveréke.unnamed_29.png

A testhez simuló steppelt kabátokat hangsúlyos színekben, az Op art pszichedelikus sakktábla mintás vagy a domináns kocka mintás dzsekiket, szatén fehérnemű felsőkkel és ruhákkal párosítva mind egy témát emelnek ki: az ellentétek vonzzák egymást. Ezért lett a feltűnő a finommal a durva a lággyal, a fényes pedig a mattal kombinálva. A rétegezés ötlete is innen ered - egy pulóver a kivágott ruha alatt vagy egy szoknya a nadrág felett, lehetőleg azonos mintával, hogy tovább fokozza a hatást.000088940004_pr.jpgAz összhatást az apró részletek és kiegészítők teszik tökéletessé: a vastag talpú fekete-fehér vagy a mandula formájú csizma, a 90-es éveket idéző táskák: kicsi, lekerekített, rövid fogantyúval vagy lánccal és a nagy kockás táskák, melyeket a kifutók aktuális kedvencei, a shopper táskák inspiráltak.

A tervezők készültek divatos, hullámos kötött díszekkel - kerek és szív alakú nyakkivágásokkal és kontrasztos gallérokkal is. A rózsaszín, piros, kék és zöld élénk árnyalatai tökéletesen kiemelik a jellemzően őszi, tompa színpalettát.000089350005_pr.jpgA kampány főszereplői Aliet Sarah és Mariam de Vinzelle modellek. Előbbi modellt a „Love” magazin az új generáció egyik legfontosabb arcának nevezte.

Aliet tizennyolc éves korában kezdte pályafutását, és már három évvel ezelőtt megjelent a legfontosabb bemutatókon Párizsban és Milánóban.

Mariam 2017-ben debütált, azóta rendszeresen dolgozik a kifutón és pózol fotózásokon, beleértve a divatmagazinok címlapjait is divat világszerte.000089090002_pr.jpgA 2021-es őszi kampány fotóanyaga Krzysztof Frankiewicz és Aleksandra Rożniata munkásságára jellemző esztétika kvintesszenciája.

A fotósok Londonban és Párizsban dolgoznak, és a legnagyobb divatházaknak és újságoknak készítenek különböző projekteket.

Az őszi kampány darabjai 2021 szeptember 14.-étől lesznek elérhetőek a Reserved márkaüzleteiben és az online a reserved.com webhelyen.000089770002_pr.jpg
További információ:
Reserved

Fotósok: Frankiewicz & Rożniata
DOP: Bart Pogoda
Stylist: Ewelina Gralak
Smink: Wilson.
Frizura: Michał Bielecki
Díszlettervezés: Ania Witko
Modellek: Aliet Sarah @Elite; Mariam de Vinzelle @Viva Models
Gyártó: Warsaw Creatives

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2316689380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása