Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2021. szeptember 24. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok a mindennapokban...

Bár egyelőre még nem járunk térdig a lehulló falevelekben, szép lassan beköszönt a valódi ősz, vele együtt pedig a borongós, hűvös időjárás. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az eddigi szuper szabadtéri programokat bentiekre kéne cserélni. Persze jó érzés egy hosszú nap végén bevackolódni a puha, meleg takaró alá, és hosszú órákra belemerülni az internet világába, de hidd el, az őszi táj legalább annyi örömöt és élményt nyújt, mint az elmúlt nyár, talán még sokkal izgalmasabb is.  Ne zárkózz hát el a világ elől, és ne légy életed láthatatlan főszereplője! 
boldogsag_40.jpg

Ahány dolgot szerethettünk az idei nyárban, legalább annyi színpompás dolog és csodás pillanat vár ránk ősszel is. Igaz, a nyüzsgés helyét átveszi a nyugalom, a vízparti kiruccanásokat pedig felváltják a nagy erdei séták, de ha figyelsz önmagadra és észreveszed a pillanat örömét, máris lesznek olyan napok az életedben, amikor varázslatos íze lesz a reggeli kávédnak, a lejátszási listád táncra késztet, egy idegen mosolyra derít és őszi éjszakák megérintik a lelked. És remélem, vannak olya napjaid, amikor újra beleszeret az életbe...

Ezt hallgasd közben:

Minél többet tudunk koncentrálni az it tés mostra, annál boldogabbak lehetünk.

♥  Hétfő
fall_is_my_favorite_season_124.jpg
♥  Kedd
fall_is_my_favorite_season_125.jpg
♥  Szerdafall_is_my_favorite_season_126.jpg♥  Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_1_22.jpg
♥  Péntek
fall_is_my_favorite_season_128.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapjaidat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr916685412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása