Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A napokban érkezik Britney életéről szóló dokumentumfilm

2021. szeptember 24. - Antalfy Krisztina

Jön a Britney vs Spears

Állítólag sosem hallott információkkal és kiszivárogtatott jelentésekkel kerül a Netflix tévécsatornára a szeptember 28-án debütáló Britney vs. Spears című dokumentumfilm. A pár napon belül elérhető alkotás újabb betekintést ígér a Britney és apja, Jamie Spearst közti hosszas jogi hercehurcába, ami az énekesnő 2008-as nyilvános idegösszeomlása óta tart. A filmet Erin Lee Carr rendezte, aki már többször dolgozott együtt a Netflixszel.
maxresdefault_16.jpgkép: Netflix

A film szeptember 28-án érkezik a hazai Netflixre, konkrétan egy nappal a gyámságtól szabadulni próbáló énekesnő újabb tárgyalása előtt. A film Britney Spears harcát kívánja bemutatni, amit saját apja ellenében indított. Az énekesnő szerint apja bántalmazó módon visszaélt a fölötte való gyámsággal, megfosztva őt minden önállóságától.

A dokumentumfilmhez készült hivatalos előzetes már elérhető: ebben megismerhetjük Erin Lee Carr és Jenny Eliscu újságíró nyomozását az énekesnő gondnokság alá helyezésével kapcsolatban:

Az előzetes alapján a filmben exkluzív interjúkat, telefonhívások felvételét, vadonatúj dokumentumokat és egy kiszivárogtatott, titkos jelentést is láthatunk. 

Forrás: Elle

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7216699050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása