Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

78. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál // Ruhamustra

2021. szeptember 06. - Antalfy Krisztina

Dupla vetítéssel és világhírű sztárokkal várták a közönséget múlt héten kedden, a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál megnyitójának előestéjén a mustra központjában, a Palazzo del Cinemában. S bár a filmfesztivál még javában zajlik: szeptember 1. napján, szerdán kezdődött a Lidón, és csupán jövőhét szombaton, szeptember 11-én zárul - már most érdemes végig nézni, hogy a sztárok milyen mesébe illő, káprázatos ruhakölteményekben tették tiszteletüket a rangos eseményen.palazzo.jpg

Tovább

25 éves jubileumát ünnepli a ŠKODA legenda

Új korszakba lépett 1996. szeptember 3-án a ŠKODA AUTO: Mladá Boleslavban megkezdte működését Európa egyik legmodernebb autógyára. Ezzel egyidejűleg ott kezdődött a márka legjelentősebb új modellje, a ŠKODA OCTAVIA sorozatgyártása. Azóta mintegy hétmillió példányban szállították ki az új OCTAVIA négy generációjának tagjait.
25_eves_jubileumat_unnepli_a_koda_legenda.jpg

Tovább

A Snapchat-generáció Salingere új könyvvel jelentkezik

Sally Rooney: Hová lettél, szép világ

Kevesen mondhatják el magukról, hogy mindössze harmincévesen világszerte ismert írók, de Sally Rooney egyike ezeknek a szerencséseknek. A Baráti beszélgetések és a Normális emberek című bestsellerek szerzője szeptemberben jelentkezik új regényével, a Hová lettél, szép világgal, amely ezúttal is a milleniálok szerelmi életével, társadalmi- és egzisztenciális problémáival foglalkozik. Sally Rooney szó szerint berobbant az irodalmi életbe, nevét Donna Tartt és Zadie Smith mellett emlegették, de megkapta a Snapchat generáció Salingere címet is, ami amiatt is ironikus, hogy Sally Rooney konzekvensen elzárkózik a közösségi média használatától.
pexels-photo-3032049.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása