Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fejezd ki magad a Pandora ME-vel

2021. október 01. - Antalfy Krisztina

Minden történethez, minden énemhez

Újragondolva és új attitűddel indul útjára a Pandora ME kollekció 2021-es újrabevezetésére. A Z generáció energiájából merítő kollekció az önkifejezést, kreativitást, valamint a különbségeinkben rejlő szépség megtalálását ünnepli. A szabályok megszegéséről, az elvárásokkal dacolásról és merészségről szól.
high_aw21_f_oct_pan_me_addison_editorial_01_rgb.jpg

A kollekció középpontjában a személyre szabás áll, a számtalan stilizáló részlet segítségével az ékszerek viselői megerősíthetik a stílusukat. a vastag szemes láncos karkötők és nyakláncok, mono karika fülbevalók és halmozható gyűrűk mind teljesen egyénre szabhatók a felcserélhető stílusos csatlakozóknak és léncszemeknek köszönhetően.

Az ellentétek vonzzák egymást: a kemény-luxus indusztriális dizájnokat organikus simítások egészítik ki. Fémek keverednek ás állnak párba. Édesvízben tenyésztett gyöngyök, pavé és elektrokék, sokkoló lila és lézerzöld színekben vibráló zománcok állnak össze a sterling ezüst, 14 karátos rózsaaranyal és ruténiummal futtatott egyedi fémötvözetekkel.high_aw21_f_oct_pan_me_addison_lifestyle_01_rgb.jpgElismerő biccentésként a következő generáció rettenthetetlen és szókimondó hangja előtt a stílusos összekötő láncszemekre a szabadságot, álmokat és hitet hirdető angol szavak kerültek, hogy viselőik kifejezhessék értékeiket. Vajiúj mini függők - köztük lángnyelvek, egy mosolgyó arc és banán - kacsintanak össze a digitális generáció tagjaival és az emojik önkifejező erejével.

A medálok, amik ősi mitológiai szimbólumokból inspirálódtak a belső erőd kihasználására hívnak. A Pandora ME azoknak az egyéniségeknek szól, akik egy globálisan gondolkozó közösség részei, akiknek nemcsak az a fontos, hogy egy ékszer hogy néz ki, hanem az is, hogy mit jelent.
high_aw21_f_oct_pan_me_addison_onskin_01_rgb.jpgAz új Pandora ME designokat úgy alkottuk meg, hogy kifejezzék a viselőjük identitását, valamint a márkánk DNS-ét és hagyományát a jövőbe átívelve. Az ötlet inspirált minket, hogy emberek egy olyan közösségével kapcsolódjunk össze, akiket a képzelet és kreativitás hajt - és amely közösség mélyen kapcsolódik a Pandora világához. Úgy látjuk, a kollekció végtelen személyre szabhatósága katalizátor lehet az önfelfedezéshez . az egész az identitásról, önkifejezésről és a személyes történeted elmeséléséről szól” mondják Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói.

Állj ki azért, amiben hiszel! A Z generáció kultúrájából merítő, változatos fém finishekben elérhető szócsatlakozók friss megoldást nyújtanak a láncszemes karkötők, nyakláncok és fülbevalók személyre szabására.high_aw21_f_oct_pan_me_cecilia_onskin_01_rgb.jpg

 További információ:
Pandora Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5216705974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása