Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Vyf Bufapest - egy magyar márka amire érdemes feligyelni

2021. október 22. - Antalfy Krisztina
The Conquer Hunt 
 
A Studio Banlieue svájci stúdió tervezőjével, Florian Amschler-el  közös kollaboráció  öt különböző mintán keresztül hívja fel a figyelmet az emberek bolygóra gyakorolt káros térhódítására, az érintetlen élővilág bekebelezésére. A grafikákon megjelennek trópusi dzsungelek, száraz sivatagok vagy jeges vidékek.  A minták humoros, de ugyanakkor kritikus módon illusztrálják ezeket az eseményeket. A sálak prémium tiszta selyem anyagból készülnek Olaszországban, a kivitelezés Magyarországon történik.
dsc_9631.jpeg

A márka két alapítója: Balázs Viola textiltervező és Szécsi Tamás 2014-ben alapította a VYF-t, ezt a pimaszul fiatal dizájner márkát. Ezek a pamut és selyem keverékéből varrt, látványos kiegészítők a legnagyobb gonddal, tervezéssel és odafigyeléssel készülnek.dsc_9427.jpegMíg tapintásra ezek a szépségek rendkívül finomak, elegánsak, a sálak különlegességét mégis a feldolgozott témák, nem mindennapi történetek adják, melyek viselőjükön igazán kivételes vizuális élménnyé válnak. A sálak tervezése során a személyes élmények, hatások megjelenítésén van a hangsúly.

"Maga az anyaghasználat tradicionális, komoly múlttal és hagyománnyal rendelkezik. A digitális printelésnek köszönhetően viszont akár a saját fotórealisztikus portrénkat is rányomhatjuk ezekre a sálakra, amit csak akkor lát valaki ha a termék ki van terítve. Ha az ember magára csavarja, csak egy-egy mintaelemet lát, színmennyiségeket." big_flat_tiger.jpeg

Árkategória: 11.000- 35.000 Ft,
További információ:
www.vyf.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3416731850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása