Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Van, egy ház, ami minden családi titkot tud

2021. október 29. - Antalfy Krisztina

Miranda Cowley Heller: Papírpalota

Az 59 éves Miranda Cowley Heller mindig is könyvek között mozgott: irodalmár családba született, testvére, Zoë Heller író, nagyapja Malcolm Cowley író, költő, kritikus volt, férje pedig forgatókönyvíró. Ő maga sokáig dolgozott szellemíróként, könyvszerkesztőként, illetve a Cosmopolitan szerkesztőjeként, mielőtt az HBO igazgatóhelyettese lett, ahol vezetésével fejlesztették a Maffiózókat, a Sírhant Műveket, a Drótot, a Deadwoodot és a Hármastársakat. Filmes szemlélete természetesen első könyvén is megmutatkozik: a szöveg erős vizualitása és a rendkívül eleven, könnyed dialógusok miatt a regény jelenetei szinte filmért kiáltanak.papirpalota_1.png

Tovább

Különleges installációval készül idén a Lexus

A Design Miami 2021 mobilitási partnereként

A Lexus immár negyedik éve a Design Miami autóipari partnere, idei installációjának középpontjában a Lexus elektrifikált, karbonsemleges jövő víziója áll. A Lexus LF-Z koncepciója által inspirált kiállítási installációt Germane Barnes, a Studio Barnes igazgatója és a University of Miami School of Architecture asszisztens professzora jegyzi.
lexus_lf_z_electrified_10.jpg

Tovább

Foreo IMAGINATION a képzeleten is túlmutat!

Az emberiség már nem létezhet a megszokott, modern életvitellel a természetes világot kizárva. A svéd beauty-tech cég, a FOREO úgy döntött, az Imagination megalkotásával tesz az egyensúly helyreállításáért. Az új termék egy maszk bázis, amely ötvözi a két világ legjavát: a legmodernebb technológiát és a természet ajándékait, a FOREO megszokott, varázslatos módján.
imagination_how_to_use_1-5.jpg

Tovább

A tisztán elektromos hajtású Ford Mustang Mach-E

A Ford Mustang Mach-E díjainak egyre hosszabb listája most tovább bővült, mivel a modell két szervezettől, az Euro NCAP és a Green NCAP intézetektől is tökéletes, 5 csillagos értékelést kapott. A Ford vadonatúj, tisztán elektromos hajtású SUV-ja maximális eredményt ért el a járművek biztonságát vizsgáló független szervezet tesztjén, akárcsak annál a szervezetnél, amely arra ösztönzi a gyártókat, hogy tiszta üzemű, energiatakarékos és a környezetet nem károsító autókat fejlesszenek.euroncap2021_mustangmach-e-big.jpg

Tovább

Citroënek sztárszerepben az Oscar-díjra is jelölt rendező új filmjében

A FRANCIA KIADÁS, az Oscar-díjra is jelölt zseniális rendező, Wes Anderson legújabb filmje egy képzeletbeli, XX. századi francia kisvárosban kiadott – ugyanilyen című – amerikai magazin utolsó számának sztorijai közül elevenít meg egy csokorra valót. Az alaptörténet egy Ennui-sur-Blasé nevű fiktív városkában játszódik, amelyben Franciaország egész története összesűrűsödik.
2021_20th_century_studios_all_rights_reserved_104_fd_sg_07203-616e8faba8973.jpg

Tovább

Új séta indult környezettudatos fővárosiaknak

Újbuda pezsgő kulturális főutcáját fedezhetjük fel a Bolygóbarát Budapest túrán

A nagyközönség már regisztrálhat arra az új vezetett sétára, amely Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő városnegyedét feltérképezve mutatja be a fenntartható fejlődés aspektusait és annak sokrétűségét. A változatos állomásokból álló városi sétaprogramot a Ringier Axel Springer Magyarország felkérésére állította össze a Sétaműhely szakmai csapata.
bolygobarat_budapest2.jpg

Tovább

Vyf Bufapest - egy magyar márka amire érdemes feligyelni

The Conquer Hunt 
 
A Studio Banlieue svájci stúdió tervezőjével, Florian Amschler-el  közös kollaboráció  öt különböző mintán keresztül hívja fel a figyelmet az emberek bolygóra gyakorolt káros térhódítására, az érintetlen élővilág bekebelezésére. A grafikákon megjelennek trópusi dzsungelek, száraz sivatagok vagy jeges vidékek.  A minták humoros, de ugyanakkor kritikus módon illusztrálják ezeket az eseményeket. A sálak prémium tiszta selyem anyagból készülnek Olaszországban, a kivitelezés Magyarországon történik.
dsc_9631.jpeg

Tovább

TOTHBORI DIVINE NIGHT 2021 év végi ünnepi kollekció

Magyarország egyik legizgalmasabb exkluzív divatmárkája, a TOTHBORI, 2021 ünnepi szezonjára is egyedülálló designer darabokkal készült, amelyek fesztelen eleganciát, luxust és stílusosságot adnak a különleges alkalmakhoz és a mindennapokhoz is.
218027577_361190858874017_8435574743332776911_n_1.jpg

Tovább

2021 Tündérszépe és a Peugeot 2008

A Tündérszépek egy megyei szintről induló országos szépségverseny, melynek célja, hogy  hétköznapi lányok is esélyt kapjanak a bemutatkozásra és megmérettetésre. A színvonalas szépségverseny országos nyertese a korona mellé idén a stílusos Peugeot 2008-at is megnyerte egy évre.tunderszepek_0041.jpg

Tovább

Doktor Szöszi musicalt mutatnak be Budapesten

A 20 éves kultikus film Broadway változata jön a fővárosba

New York, London és Bécs után Budapesten is látható lesz a Doktor Szöszi nagysikerű film Broadway-musical változata. Elle Woods szerepét - kettős szereposztásban - Szegő Adrienn és Pacskó Dóra alakítja, de a 2022. január 14-ei premieren olyan musical sztárok is feltűnnek az előadásban, mint Janza Kata, Détár Enikő, Bálint Ádám vagy Nagy Balázs.

doktor-szoszi-broadway-musical-original-175365.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása