Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TOTHBORI - Ünnepi kampánnyal tér vissza a tervező

2021. november 15. - Antalfy Krisztina

Divine Night - Ünnepi divatkampánnyal tér vissza a divattervező

Időtlen szépségű modell, lezseren libbenő szoknyák, légies blúzok, modern, kényelmes elegancia a szecesszió hangulatával társítva, mindez letisztult, urbánus környezetbe emelve. A TOTHBORI új BLOOM kampányában elsőként bemutatkozik a márka 2021-es év végi, ünnepi kapszula kollekciója, a Divine Night. Ez a fotósorozat sokkal több szimpla reklámkampánynál - hűen tükrözi a tervező és a fotós egyéni látásmódját a TOTHBORI-nőről, aki egyszerre eltökélt és sebezhető; kimondja, amit gondol; inspirál másokat; mára ismeri és elfogadja önmagát - egyszerre tudatos és ösztönös, akárcsak maga az alkotó, aki számára tervez ruhákat. A kampány elkészítésében - Tóth Bori mellett - Molnár Anikó stylist is közreműködött, Pejkó Gergő fotós kamerája előtt pedig életre kelt az igazi TOTHBORI-nő.
tothbori_campaing_z.jpg

Azzal hogy az utcán fotóztunk, azt is szeretnénk üzenni, hogy a nő, aki a mi ideálunk, nemcsak a négy fal között él, hanem aktív. Közben szép akar lenni, csinos, könnyed, lezser, ezért szereti a TOTHBORI-féle ruhatárat, az általunk használt anyagokat, formai elemeket, amik mindezt hordozzák. Sok a plisszé és a matt-fényes társítás ez mai módon, de idézi azt az inspirációt, amit a századforduló, a szecesszió ad a kollekciónak. A modell arca szintén modern arc, mégis eszünkbe juttatja a korabeli a szépségideált is. A ruhákban is finom harmóniába kerül a vagányság és a mindenek feletti nőiesség kortalanul hirdetik a szépséget és az eleganciát”- mondja Tóth Bori.
tothbori_campaing_photos1_0213.tif
A fotósorozatban jól kombinálható, fesztelen eleganciát adó darabok egész sora vonul fel, köztük a Salab nevet viselő, struktúrált, vékony, fekete brokátból készült kétsoros zakóruha, különleges, olasz kézműves gombokkal. Ez a valójában szezontól független, időtálló ruha is igazi alapdarab, mely koktélruhaként, vagy üzleti környezetben zakóként is viselhető.

Az Aisa egyenes vonalú, mini printelt ruha, mely Tóth Bori saját tervezésű, oversize nyomatával készült, könnyű anyagot kapott - kényelmes őszi-tavaszi viselet, emellett elegáns és figyelemfelkeltő, igazi statement darab.

Nagyon fontos a printek használata, ez a márkára mindig is jellemző volt. Az ünnepi kollekcióban szintén szerepet kapnak ezek a nagyléptékű, elmosódott, festményszerű minták, amik az egyszerű sziluetteket nagyon szépen kísérik. Sokszor előbb készül el a print koncepciója - megszületik az inspiráció a fejemben, és csak utána kezdek el sziluettekben gondolkodni. Kicsit olyan, mintha a sziluettek szolgálnák a printeket”- mondja a tervező.
tothbori_campaing_photos6_1131.tif
A TOTHBORI-féle stílusos ragyogás egyik jellegzetes darabja az egyenes vonalú, derékban karcsúsított Aisa flitteres koktélruha, melyet a hangsúlyos csillogás mellett a ballonujjból szűkített, csukló alá lógó ruhaujjal tesz még igazán emlékezetessé. Finom légiesség és kombinálhatóság jellemzi az aszimmetrikus nyakmegoldású Poussy zöld selyemblúzt, mely a saját anyagából készült egyenes szárú könnyed, nehéz esésű Matiz extra bő selyemnadrággal viselve overál-hatást ad.

Bori kollekciójában nagyon sok ruha közel áll hozzám. Ha a koncepciót nézzük, olyan városi nőt mutatunk be a fotókon, aki folyamatosan mozgásban van. A kollekció anyagválasztásainak köszönhetően az egyes ruhadarabok könnyedén mozognak, lendület van bennük, nem kell statikus képeket készítenünk a ruhák élnek mozgás közben - mondja Pejkó Gergő.

A kampány stylistja, Molnár Anikó számára is izgalmas feladat volt a projekt és a sokarcú kapszula kollekcióval való munka. Ez a fajta letisztult, urbánus környezet nagyon jó kontrasztban van Bori nőies, lebegő, virágmintás, természetközeli stílusával. Ugyanakkor a kollekcióban megtalálható a rá jellemző, kicsit maszkulinabb vonal is ezt szintén felerősíti a helyszín. – mondja Molnár Anikó.
tothbori_campaing_photos5_1082.tif
A sokoldalú TOTHBORI Divine Night kollekció – amellett, hogy az egyéniség sokféleségére ad odafigyelő válaszokat - csupa olyan darabbal készül a mozgalmasnak ígérkező, év végi időszakra, melyek a különleges alkalmakra és a mindennapokra is könnyed, stílusos megoldásokkal szolgálnak – visszavezetnek bennünket az öltözködés öröméhez.

Art Director: Tóth Bori
Fotó: Pejkó Gergő
Modell: Aliz@Visage Models
Styling: Molnár Anikó
Make Up: Kiss Csilla
Haj: Lukács Mátyás

@tothbori_official
#TOTHBORI #tothboridesigner
www.tothbori.huű

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5216756266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása