Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megjelent Viktória Bolla legújjabb kollekciója

2021. december 12. - Antalfy Krisztina

Hatalmasat lépett előre a VB márka, hiszen három kollekciót is bemutatott az elmúlt hónapokban. Mindhárom kollekció egyedülálló, mégis magában hordozza Viki márkájának jellegzetes jeleit. A darabok letisztultak, de hordoznak magukban egy kis csavart is a színek, vagy a szabásuk által.
dsc_0923.jpg
3 új szín

A basic kollekció új színekkel és fazonokkal bővültek ki, melyek tökéletesen kombinálhatók egymással. Viki három színnel egészítette ki a színpalettáját, ezek az Olive, Sea&Sky és a Red Wine.

A VB basic kényelmes viselet: pihe-puha pulóverek, laza nadrágok és pólók. Könnyen kombinálhatóak és univerzálisak, hiszen egy kabáttal, bakanccsal, vagy akár bőrdzsekivel tökéletes megoldást jelentenek olyan modern hercegnőknek, akik szeretik a kényelmes divatot, ami nem korlátozza őket a mindennapi teendőik közben.dsc_9509.jpgA kötött az örök

A COSY AUTUMN kollekció fő inspirációja a kényelem, a melegség és a stílus kombinációja volt. Viki csupa olyan darabot álmodott meg, amik akár otthon kuckózáskor, akár utcai viseletként is megállják a helyüket - ugyanis a megfelelő kiegészítőkkel azonnal vagány és nőies darabokká válnak. Négyféle minőségi kötött anyagot használt a kollekció megalkotásához, színek tekintetében pedig a föld színeket részesítette előnyben, de gondolt azokra is, akik a merészebb színeket kedvelik. A ruhadarabok bemutatásához ismét valódi, hús-vér nőket kért fel. Minden egyes darab a modellek neveit viseli, ettől még személyesebbé téve őket.
dsc_0647.jpg
Pezsgő, hollywood és karácsony

Viki legújabb ruhái kifejezetten az ünnepi időszakra készültek, melyeket a klasszikus amerikai karácsonyi filmek ihlettek. A Classy Winter kollekció a kockás motívumot dolgozza fel kétféle színvariációban, kiegészítve egy gyönyörű fekete ruhával. Apró csillámszerű aplikációi miatt tökéletes választás nem csak karácsonyra, hanem szilveszterre is. Mindegyik ruha elérhető hosszú és rövid verzióban is!

Mindenki hordja, most neked is lehet egy

Az ünnepek előtt Viki bemutat még egy alapdarabot, mégpedig az unisex pasi pulóvert, amit mostatnól nem kell majd elcsenni a párunktól!

Stay tuned!dsc_0295.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9816781694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása