Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

KIA XCeed Plug-In-Hybrid: Villanyos szépség

2021. április 11. - Antalfy Krisztina

KIA XCeed 1.6 GDI GOLD Plug-In Hybrid DCT  // TESZT

A jelen kor autógyártása egyértelműen a környezettudatosság köré épül. Már szinte minden gyártó, minden modelljéből kapható egy-egy hybrid, sőt plug-in-hybrid kivitel is. A Kia XCeed járt már korábban teszten nálunk, akkor nagyon szerettük, de most azon túl, hogy divatos és kényelmes, széles szolgáltatáskínálatú autó, immár a fogyasztásával is lenyűgözött minket. Hiszen tesztünk főszereplője a Plug-In-Hybrid kivitel, ami tisztán elektromos üzemre is képes.
img_20210321_145117-03.jpeg

Tovább

Lenor: Tisztaság és puhaság az érzékeny bőrnek

A nők 60-70%-a, a férfiak 50-60%-a számol be bizonyos fokú érzékeny bőrről[1]. Az érzékeny bőr jelenléte régiónként és korosztályonként is eltérő lehet, ám aki erre panaszkodik, annak kifejezetten ügyelnie kell arra, hogy mivel tisztítja ruházatát, hiszen az egész napos ruhaviselés fokozhatja a bőrirritációt. Az új Lenor Sensitive termékcsalád megőrzi a ruhák puhaságát és bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén formulája gyengéd a bőrhöz, így a kisbabák és az érzékeny bőrűek ruháihoz is használható. A Lenor Sensitive textilöblítőt a Skin Health Alliance is elismeri.
167434769_288948566267699_6075380728133253102_n_1.jpg

Tovább

Folytatódik a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat és a Lexus együttműködése

Tizedik évébe lépő sikeres együttműködés folytatódik a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapat és a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártója, a környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus prémium márkát is jegyző Toyota között. A háromszoros Magyar Bajnok, hétszeres Magyar Kupa-győztes és egyszeres EHF-Kupa győztes csapat összesen 21 darab öntöltő hibrid elektromos Lexus modellt használhat majd a soron következő szezonban. Az autók ünnepélyes átadására április 8-án a Kovács Autóház által jegyzett Lexus Szeged márkakereskedésben került sor.
lexus_mol_pick_szeged_6.jpg

Tovább

MÁRCIUSI kedvencek // tavasz

Örömteli pillanatok #3

Próbáltam teljes mértékben bezárkózni, fegyelmezetten otthonról dolgozni, kizárólag az online térből rendelni, videó hívások alatt is optimistának maradni és persze kellő távolságot tartani mindentől és mindenkitől, de ahogy egyre jobban megéreztem bőrömön a napsütés erejét, a jó idő varázsát, úgy vált egyre nehezebbé ez az egész karantén helyzet. Szabadjára engedtem hát a gondolataimat a tavaszról: képzeletben elutaztam mindenhová, végre teljes erőmből átöleltem a szeretteimet és a maszkot egy életre eldobtam. Persze egyelőre csak képzeletben, de hiszem, hogy ez a rémálom is véget ér egyszer, és e szétesett világ újra a régi lesz.
baby_memories_facebook_post_4.jpg

Tovább

Mesés színekbe öltözik a Bethesda Gyermekkórház kerítése

A Móra Könyvkiadó és a festéshez szükséges anyagokat felajánló Kemikál Építőanyagipari Zrt. támogatásával Babos Bertalan „Zsili” képzőművész és csapata kivitelezésében újul meg április 10-én a Bethesda Gyermekkórház betonkerítése.photo-1470116945706-e6bf5d5a53ca.jpg

Tovább

SAG AWARDS 2021 // Ruhamustra

Screen Actors Guild-díj ruhakölteményei

Vasárnap éjjel, magyar idő szerint hétfő hajnalban megrendezték az idei, immár 27. SAG Awards-gálát, a filmszínészek szakszervezetének díjkiosztóját. Ám az idei gála sajnos kicsit más volt, mint az eddigiek, a járványhelyzetre való tekintettel, vörösszőnyeg nélkül és online tartottak. S bár a hatalmas bevonulások most elmaradtak, azért szerebcsére online is nagyon kreatív megoldásokat és káprázatos ruhakölteményeket láthattunk.
168993971_459833575068825_1258260402615568418_n.jpg

Tovább

Megérkezett a Reserved legújabb tavaszi kapszulakollekciója

Reserved Urban Craft. Vissza a gyökerekhez

Az Urban Craft a béke és az egyensúly keresése is ebben kiszámíthatatlan világban: rég elfeledett technikák és az egyéni képességek kapnak új értelmet. A kézművesség a Social Media világában is egyre nagyobb hangsúlyt kap, az Instagramon közel 3,5 millió poszton találhatjuk meg az ‘art and crafts’ hashtaget. A kollekcióval a márka szeretné felhívni a figyelmet az önállóságra és hatékonyságra, illetve arra, hogy kiszámíthatatlan világunkban egyedül is helytállunk.unnamed_14.png

Tovább

Stílusos rajongás a MINI iránt: a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció

Az új termékpaletta üde színvilággal, összetéveszthetetlen stílusjegyekkel és a fenntarthatóság üzenetével lopja be magát a brit prémiummárka rajongóinak szívébe. A MINI hamisítatlan egyedisége nem csupán az utakra korlátozódik: a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció termékei éppúgy a pezsgő életvitel, a prémium minőség és a feltűnő egyéniség összetéveszthetetlen szimbólumai, legyen szó akár hétköznapi feladatokról, akár szabadidős tevékenységekről.p90416100_highres_mini-t-shirt-women-s.jpg

Tovább

Aki mindenkin segít, tud segíteni önmagán?

Rose Tremain: A kegyelem szigetei

Mennyire akarunk uralkodni a szerelemben, és mennyire vagyunk kiszolgáltatva? Hogyan lehet, hogy ugyanaz a „hiba” az egyik párkapcsolatban életveszélyes helyzetet idéz elő, míg egy másikban elfogadásra lel? Mitől függ, hogy a megfelelő ember mellé kerülünk, aki meg tudja nekünk adni a kellő szabadságot és tiszteletet? Egyáltalán mekkora árat kell fizetnünk azért, hogy a saját utunkat járhassuk nőként, és ráleljünk a teljes önazonosságra?
photo-1459623837994-06d03aa27b9b.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása