Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Pandora Valentin-napi kollekciója

2022. január 24. - Antalfy Krisztina

Tartsd a szeretet emlékeit közel a szívedhez Valentin-napon

A Pandora idei Valentin-napi kollekciója azokat az apró cselekedeteket jelképezi, amikkel a mindennapokban kifejezzük a szeretetünket, és amiket a legbecsesebb emlékeinkben őrzünk örökké. Az erőfeszítést, ami csendesen sugallja: „ezt jelented nekem”, amivel megmutathatjuk a számunkra különleges embereknek, hogy mennyire fontosak is nekünk, és amivel a szeretetet ünnepelhetjük minden formájában.high_ss22_a_val_model_10_rgb.jpg

A kihívást jelentő időkben a kedvességet és odafigyelést kifejező apró cselekedetek éreztethetik velünk a leginkább azt, hogy fontosak vagyunk; ezeket az emlékeket szeretnénk megőrizni. Azért, hogy a szeretetnek ezeket az apró kifejezéseit méltón ünnepelje, a Pandora megalkotta a szétválasztható Lakat és Kulcs függő charmokat – ennek a designnak a segítségével megörökíthetjük a legszebb emlékeinket és innentől fogva bárhova magunkkal vihetjük őket.high_ss22_a_val_model_14_rgb.jpgAz új charmok újraértelmezik a lakatot mint az örök szerelem zálogát: a lakatot egy kulccsal zárhatod be, majd odaadhatod annak, akit szeretsz. A sterling ezüstben, 14 karátos arannyal futtatott különleges fémötvözetben és 14 karátos rózsaarannyal futtatott különleges fémötvözetben elérhető lakat egy egyedi hibrid a charm, a függő charm és kapocs között. A lakat charm és az új szabadkézi szív motívum is arra lett megalkotva, hogy mindenütt ünnepeljék a szeretet minden formáját.high_ss22_a_val_model_11_rgb.jpgFilippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora designjai mögött álló kreatív páros így kommentálja az új ékszereket: „Az új szétválasztható Lakat és Kulcs függő charm a kapcsolatok kötelékét hangsúlyozza, azt jelképezve, ahogy a drága emlékeinket a szívünkbe zárjuk és mindig magunkkal hordozzuk őket.”

Minden apró, a szeretetünket kifejező cselekedethez, minden pár történetéhez megtalálhatjuk a tökéletes Pandora ékszert és a pillanatot, ami méltó az ünneplésre.

#PandoraValentines

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5516823066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása