Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Reserved új kapszulakollekciója

2022. január 31. - Antalfy Krisztina

Elérkezett a színek ideje!

A Reserved idén először egy olyan kapszula kollekcióval rukkol elő, ami tele energiával, optimizmussal és erővel. A modern esztétika találkozik a kézműves ihletésű motívumokkal. A márka tervezői tisztában vannak a színek fontosságával, különösen a szürke téli napok után. A Color Treats darabjai extra csavart kaptak: mintái a tubusból a palettára préselt festékhez hasonlítanak, amelyekkel a lehető legvidámabb képet festjük.reserved_colortreats20.jpg

A Color Treats kollekció kiindulópontja az úgynevezett transzszezonális vonal, vagyis a téliről a tavaszi szezonra való átmenet. A Reserved előző átmeneti kollekcióit inkább a visszafogott stílus jellemezte – a letisztult, puha színviláguknak köszönhetően könnyen összekapcsolhatóvá tették a két egymást követő évszakot. 2022-ben nem ez a helyzet: a márka most az energikus, életerős színekre fókuszál. A pihentető, nyugodt hangulat után itt az ideje egy jó adag boldogsághormonnak! A következő hónapok erős trendje a dopamin öltözködés, amely az erős árnyalatok meglepő és gyakran ellenétes színek kombinációjából áll - ez a tervezők válasza arra a nyugalomra és kikapcsolódásra, amelyre az utóbbi időben égetően szükségünk volt.reserved_colortreats03.jpgA lila és az ibolya különböző árnyalatai találkoznak a telített rózsaszínnel, a mély, lédús zölddel és a kifejező türkizzel. Ezeket a színeket a kobaltkék és a valamivel világosabb kékek egészítik ki. A kollekcióban találkozunk különféle csillogó textúrákkal – kötött, redős és steppelt változatban. A különböző darabokat úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a különleges kombinációkat is. Továbbá vannak teljes outfit-ek is: kötött ruhák nadrágokkal vagy szoknyák mellényekkel, például miniszoknya bélelt vállú mellénnyel párosítva.

A mintákat kézműves munkák ihlették. Ide tartoznak a speciálisan tervezett jacquardok, amelyek motívuma lazán utánozza a papír pináták (dél-amerikai játékok édeségekkel töltve) szabályos ritmusát, vagy egy tengerparti naplemente fotójának festői tónusait a kilim hatás érdekében. A felhasznált színek csak látszólag ütköznek egymással, elbűvölő, művészi kompozíciókat hozva létre. A különféle szövések komoly szerepet játszanak: kiszélesednek-szűkülnek, irányt változtatnak, vagy egy eredeti mintázatot alkotnak, amelyben minden rész más-más szövéssel készült.reserved_colortreats14.jpgVannak farmerelemek is, de a klasszikus kék helyett cukorka rózsaszínben (miniruha), lilában (overáll) és világoskékben (mellény és szoknya szett övvel) készültek. Az egész kollekció sima, kopások és színváltozások nélkül, a klasszikusnál puhább farmerből készült, hogy jól illeszkedjen a hangsúlyos, mégis nőies vonalakhoz. A Color Treats kollekcióban rejlő lehetőségeket ügyesen ragadják meg Szulc Dorota fotói és Marta Zaczynska stílusjegyei, amiket a lemenő nap sugarai és a természet közelsége még tovább fokoz.

reserved_colortreats01.jpg

A kollekció 2022. januárjától elérhető online, illetve a márka londoni és müncheni üzleteiben.
Fotók: Dorota Szulc @szulcworks
Stílus: Marta Zaczyńska @mzaczynska
Női modell: Matylda Sokołowska @matyldka_sokolowska
Smink és haj: Gor Duryan @gorgeousduryan 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9317013096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása