Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

REKAVAGO és Anna Zeibig - a végtelen szerelem ékszerei

2022. február 06. - Antalfy Krisztina

Ezt kérd idén Valentin-napra!

Megtalálni a tökéletes ajándékot szerettünknek, az egyik legnagyobb öröm, nemcsak az ajándékozottnak, de az ajándékozónak is, különösen, ha ez a személy a szerelmünk, az alkalom pedig az év – hivatalosan – legromantikusabb napja.neklace_gold_almita_rekavagobyannazeibigjewelery.jpg

A REKAVAGO by Anna Zeibig Jewelry női ékszerkollekció abban kínál kifinomult, ugyanakkor hatékony segítséget elsősorban a férfiaknak, hogy február 14-e – a piros szivecskék ünnepén túl – valóban az év egyik legjobb lehetősége legyen számukra érzelmeik kifejezésére.

A nemesfémből készült ékszerkollekció bármelyik darabja felér egy szerelmi vallomással – örökérvényű, finom eleganciát közvetítenek, amelyben benne van a törődés, a kényeztetés és a „legtökéletesebbet a legtökéletesebbnek” elismerése.
earring_silver_alia_rekavagobyanna.jpg
A fülbevalók és nyakláncok, melyek  szettben vagy önmagukban is ragyogóan megállják a helyüket, ezüstből, aranyból, valamint fehér- vagy rosé aranyból készültek, és a REKAVAGO márka ikonikus formája, az Alia masni inspirációjából születtek. A masni ezúttal több, mint divatelem: új szimbólummal gazdagítja az ünnepet, a végtelen szerelem jelképe.

A REKAVAGO by Anna Zeibig Jewelry ékszerek gyémánt díszítéssel is rendelhetőek, így extra ragyogást visznek a Valentin-napba. _bhp0010.jpg

A kollekció darabjai megvásárolhatóak aí:
https://rekavago.com/hu_HU/ekszerek
vagy a https://annazeibig.com/jewelry/ felületeken.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1917270872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása