Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így törölhetjük el ráncainkat plasztikai műtét nélkül

2022. szeptember 10. - Antalfy Krisztina

A te arcápolási rutinodból sem hiányozhatnak a Helia-D szérumai

Rohanó életvitelünk mellett valódi kihívásnak tűnhet energikusnak és produktívnak maradni egész nap, mindemellett még időt szakítani szépségük ápolására is, ám a nyugodt ébredésnek és a jól kialakított reggeli rutinnak köszönhetően, nem csupán jól indulhat a napunk, de remekül is folytatódhat.cseppentos_szerumokkal_ujit_a_helia-d.jpg

Az esős, őszi reggeleken is vannak olyan apró szokások, amelyek pillanatok alatt könnyebbé teszik a reggeleinket és megszépítik a mindennapjainkat. Ilyen a reggeli jóga, ami gyengéden átmozgat, az egészséges reggeli, ami feltölt és a léleksimagató rituálé, ami megfiatalít. Személyes nagy kedvenceim ez utóbbi csoporthoz tartoznak, ezek a Helia-D Cell Concept szérumok, melyek a bőrápolás szupersztárjai. Nem véletlen, hogy Pataki Ági arcápolási rutinjából sem hiányoznak.

Új szérumokkal ünnepel a márka

A Helia-D Cell Concept szérumokban a kutatások alapján leghatékonyabb, az adott bőrállapotot leginkább támogató, top hatóanyagok találhatók, például a szemkörnyék booster szérumban a koffein mellett argán őssejt kivonat, míg a botox hatású szérumban még az aranynál is drágább peptidek segítik a kollagéntermelést, amelyet a hyaluronsav természetes hidratáló egészít ki.

307328452_609711620719186_6594455479418663392_n.jpg

Helia-D Cell Concept Szemkörnyék booster

Könnyű, gyorsan felszívódó formula. Hatékony alkotóelemei kifejezetten a szem alatti területre fókuszálnak, a szem alatti puffadtság és ráncok csökkentésében segíthetnek. Fő hatóanyagok: Caffeine Herbasome®, amely a koffein liposzómásan kapszulázott formája és az argán őssejt kivonat a bőr mélyebb rétegeibe juthat el, a zöld tea kivonat antioxidáns és regeneráló tulajdonságú. Illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

Mit tapasztaltam? 

Reggelente, a szokásos arcápolási rutinom után mindig felviszek belőle 3-4 cseppet az arcomra, finoman bemasszírozom a bőrömbe, majd következik a gyors smink. Ügyelek arra, hogy szembe ne kerüljön. Állaga könnyed, felvitele sokkal egyszerűbb a hagyományos hidratálókhoz képest, friss, üde érzetet hagy hátra maga után. Rendszeres használata mellett látványosan csökkent a szem alatti puffadtság és az apróbb ráncok száma.

307777490_1877758799236382_7348680116649243148_n.jpgHelia-D Cell Concept Botox Hatású Szérum


Könnyű, gyorsan felszívódó formula. Peptid komplexekkel támogathatja a feszes arcbőrt, a ráncok számának és mélységének csökkenését, emellett gyors, ugyanakkor tartós lifting hatást érhetsz el vele. Fő hatóanyagok: Két peptidből álló Matrixyl® 3000, XEP™-018 peptid, hyaluronsav. A hyaluronsav a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (NMF, natural moist urising factor), amely kiváló vízmegkötő képességgel bír. Illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

Mit tapasztaltam?

Már 3-4 csepp is lég ahhoz, hogy hatásos legyen a szérum. Minden reggel és este használom, természetesen csakis az arctisztítást követően. Ujjbegyekkel finoman bemasszírozom az arcbőrömbe, de egységesen felviszek belőle a nyakamra és a dekoltázsomra, itt is ügyelve arra, hogy szembe ne kerüljön. Gyorsan felszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet, nem nehezítik el a bőrt, és bár 100 %-ban nem helyettesíti a plasztikai sebészt, rendszeres használat mellett az arcbőrömet sokkal szebbé, egyenletesebbé varázsolta.

307087574_801919034267942_4943636359655363852_n.jpg

Helia-D Cell Concept Peptid Filler

Feltölt és feszesít a peptidek együttes erejével. Könnyű, gyorsan felszívódó formula. Peptidek hatékony kombinációját tartalmazza, amely csökkentheti a ráncok számát és mélységét, halványíthatja a pigmentfoltokat, emellett bőrnyugtató és antioxidáns tulajdonságú. Fő hatóanyagok: Réz peptid (TEGO® Pep 3 Recover), Tetrapeptide 30 (TEGO® Pep 4-Even), Argireline® peptide solution. Illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

Mit tapasztaltam?

Míg a arckrémek csupán a felszínt hidratálják, addig a szérumok, koncentrált összetételüknek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe is képesek bejutni, ezáltal sejtszinten fejtik ki hatásukat. Ennek a kis szérumnak a felvitele könnyed, pillanatok alatt felszívódik és már indulhatok is a dolgomra. Rendszeres használata mellett bőröm feszesebb és rugalmasabb lett, az aprócska, kezdeti szarkalábak csökkentek. Ha elfogy, biztos újra veszem.307589269_757729361986012_6353490866550962369_n.jpg

A Helia-D ezúttal 35- felettieket célozza – azokat, akik ugyan még kevesebb gyakorlattal rendelkeznek, viszont egyre jobban érdeklődnek a tudatos bőrápolás iránt, és hatékony, innovatív összetevőket keresnek” – mondta el a fejlesztésekről a cég vezetője. A termékek különlegessége, hogy míg a piacon kapható, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, hatóanyag-fókuszú szérumok formulája általában egy fő összetevőre épül, addig az új készítmények kombináltan tartalmazzák az egyedi hatóanyagokat, így még intenzívebb és sokrétűbb hatás érhető el használatukkal – tette hozzá a cég vezetője.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr817937718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása