Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Világsztárt igazolt a CUPRA

2023. március 29. - Antalfy Krisztina

Akárcsak a CUPRA, Rosalía is Barcelonából inspirálja a világot, mindössze néhány év alatt vált Spanyolország egyik legismertebb nemzetközi művészévé, világszerte követők millióival.vilagsztart_igazolt_a_cupra.jpg

A hagyományossal szakító, kihívó autómárka és Rosalía friss együttműködése keretében új megközelítésben szólalhat meg a spanyol énekesnő Grammy-díjas MOTOMAMI albumának „Abcdefg” című, virális slágere.

A közös videó március 26-án este a King's League döntő mérkőzésének félidei szünetében tartotta premierjét, amikor a fiatal kreatív tehetségeket és a CUPRA márkát ünneplő bemutató várta a szurkolókat az FC Barcelona Camp Nou stadionjában.

A videóban a CUPRA márkanagykövetei közül Daniel Brühl színész, Alexia Putellas, Ansu Fati és Marc ter Stegen FC Barcelona játékosok, valamint Klara Andersson autóversenyző és Ariana Sánchez padeljátékos is feltűnik, de a márka új korszakának új hősei – a CUPRA UrbanRebel Concept, a CUPRA Tavascan és a CUPRA Terramar – is megjelennek.

A közös kampánnyal kapcsolatban Sven Schuwirth, a CUPRA ügyvezető igazgatója kiemelte: „Akárcsak a CUPRA, Rosalía is Barcelonában született, valójában mindössze négy kilométerre székhelyünktől. Hasonlóképpen, mind a CUPRA márkát, mind Rosalíát nemzetközi gondolkodásmód és vonzerő jellemzi, egyfajta kulturális mérföldkőként szolgálva azon emberek és új generációk számára, akik az élet nem szokványos aspektusait keresik.”

További információ:
Porsche Hungaria

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1418083688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása