Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Berobbant a legújabb kollekció a FOREO-tól

2023. március 31. - Antalfy Krisztina

Bemutatkozik a FAQ™ Swiss anti-aging márka

A FOREO, a világ vezető beauty-tech vállalata hosszú évek óta úttörő szerepet tölt be a technológiai fejlesztések terén és most újabb mérföldkőhöz érkezett: bemutatja a FAQ™ Swiss márkát, amelynek termékei a bőrfiatalítás teljesen új korszakát vetítik előre.faq202.png

Svájc az egyik legismertebb és leginnovatívabb biotechnológiai központ a világon. A FAQ by FOREO születését is az itt megalkotott innovatív technológiák inspirálták. A sejtes és biomolekuláris eljárások termékekbe való beépítésével a két márka a világ egyik legjelentősebb fúzióját eredményezi az otthoni használatra fejlesztett professzionális eszközök piacán. Mind a FOREO, mind a FAQ™ Swiss azt a küldetést tűzte ki célul, hogy bárki számára elérhetővé tegye a prémium technológiás eljárásokat, az otthon kényelméből.faq_202_led_maszk_2.jpgMindkét márka a fogyasztók egészségének és mindennapi életének javítására összpontosít. Ez azt jelenti, hogy a FOREO és a FAQ™ Swiss termékei nem csupán a szép bőrkép elérésében segítenek, hanem olyan egészséges folyamatokat indítanak be a szervezetben, amelyek, mintegy mellékhatásként teszik gyönyörűvé a külsőt.

A FAQ™ Swiss az anti-aging szakértője, amely a svájci know-how-t kombinálja a luxussal, míg a FOREO a mindennapi bőrápolási rutinok vezető márkája. "Régebben azt mondták, hogy a legjobb bőrfiatalító eredmények eléréséhez szakemberhez kell fordulnunk. A FAQ™ Swiss-nél úgy döntöttünk, hogy mi leszünk azok, akik megdöntik ezt a tévhitet, világszerte, mindenki számára elérhetővé tesszük a professzionális öregedésgátló kezeléseket. Végső soron lehetővé tesszük, hogy az otthon kényelméből bárki magabiztosan használhassa ezeket a technológiákat. Több mint hét évet töltöttem olyan termékek kifejlesztésével, amelyek megoldást jelentenek a különböző bőröregedési problémákra. Most bemutatjuk a FAQ™ 100 és FAQ™ 200 kollekciót és még számos innovációt." - mondta a FOREO & FAQ™ Swiss alapítója, Filip Sedic.faq_201_led_maszk_2.jpg

Szépségtrendek LED fény alatt

A LED-technológiával működő arcmaszkok globális piaca 2030-ig előreláthatólag 11,9%-kal növekszik majd a jelenlegi 238,1 millió dolláros értékről. A FOREO szerint tehát ez a tökéletes alkalom, hogy a FAQ™ Swiss innovációival élen járjon ebben a kategóriában.

A fényterápiás eszközök más mérések alapján is egyre elterjedtebbek a piacon; az Amazon keresési trendjeiből is egyértelműen kiolvasható a fokozott érdeklődés. A Jungle Scout Amazon jelentése szerint az elmúlt 3 évben 95%-kal többen kerestek rá a ‘fényterápia’ kulcsszóra az Egyesült Államokban, míg globálisan 77% körüli volt a növekedés.

A FAQ™ 200 kollekció

A FAQ™ 200 kollekció a LED arcmaszkok teljesen új generációját hozza el, amely ultrakönnyű és rendkívül higiénikus, intelligens svájci dizájnnal párosul.

A FAQ™ 202 maszk, a svájci márka kollekciójának zászlóshajója, tökéletes megoldás azok számára, akik magasabb szintre szeretnék emelni bőrápolási rutinjukat. A klinikai LED-fény terápiát használó FAQ™ 202 nyolc különböző hullámhosszú LED-fényt (vörös, kék, zöld, narancssárga, lila, cián, sárga), továbbá NIR fényt használ, hogy célzott kezelésekkel harcoljon az öregedés jelei és más bőrproblémák ellen.faq_102.pngA maszk 600 fénypontja másodpercenként 1000 LED-impulzust bocsát ki, így a terápiás LED-fény az arc teljes egészét lefedi. A maszk gyengéden felmelegíti a bőrt, hogy átmenetileg kitágítsa a pórusokat, így a LED hatékonyabban tud behatolni a bőrbe. A okos arcmaszk alkalmazással is irányítható, számos előre beprogramozott kezelést kínál, így a felhasználó saját bőrszakértőjévé válhat.

A svájci innovatív maszkok vezeték nélkül működnek, szemnyílással és csúszásmentes fejpánttal érkeznek, amely a helyén tartják a maszkot, így kezelés közben is biztosított a szabad mozgás. Mindkét modell, - FAQ 201, FAQ 202 - flexi-fit szilikonból készült, amely mintegy második bőrként tökéletesen illeszkedik az arc körvonalaihoz, egyenletes fényt biztosítva az arc minden területén.faq_202_led_maszk_1.jpgA kollekció részeként debütálnak még a FAQ™ 100 készülékek is, amelyek a piacon elérhető leginkább személyre szabható fiatalító kezeléseket biztosítják. A FAQ™ 100 a világ legbiztonságosabb EMS és RF készüléke, amely a FAQ™ 202 maszkkal kombinálva teljes körű kezelést nyújt az arcbőr állapotának helyreállításáért.

Ha többet szeretnél megtudni a FAQ™ Swissről látogass el a https://www.foreo.com/faqswiss oldalra, vagy a www.notino.hu oldalára.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8918085488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása