Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

4 hasznos önfejlesztő kötet, hogy sikerrel vedd az élet akadályait

2023. április 13. - Antalfy Krisztina

Az önfejlesztés, önmagunk alaposabb megismerése elengedhetetlen a mai rohanó és információkkal, ingerekkel teli, képtelen elvárásokat támasztó világunkban. Legyen szó akár a szakmai sikereid növeléséről, személyiséged fejlesztéséről vagy emberi kapcsolataidról, hamarosan megjelenő könyveink biztos mankót nyújtanak számodra a fejlődéshez.mahrael-boutros-qktbooppm0y-unsplash.jpg

Ed Mylett: A „Még Egyszer” ereje

A világ egyik legismertebb motivációs előadójának és teljesítmény-szakértőjének könyve arról szól, hogyan motiváljuk magunkat. Segít megszabadulni a kötöttségektől, és megtanít arra, hogyan dolgozzunk jobban, és hogyan osszuk be jól az időnket. Világklasszis sportolók, sztárok és cégvezetők után most bennünket, olvasókat sarkall arra, hogy teljesítsünk még egy gondolattal, még egy tettel többet.

a_megegyszer_ereje_2.jpg• Közelebb vagy az álmaidhoz és a céljaidhoz, mint gondolnád. Az itt olvasható stratégiák révén – mindegy, milyen versenyen indulsz –, át fogsz haladni a célvonalon.

• Az itt leírt elgondolás az élet minden területén használható. Pszichológiai és tudományos megalapozottsága révén meg fogod tudni oldani a problémáidat, és olyan fölényes sikert aratsz, amiről korábban nem hitted volna, hogy lehetséges.

• Ez egy egyéni megoldás, amely kiállta az idő próbáját. Rugaszkodj neki, és látni fogod, hogy megszabadít azoktól a mentális útakadályoktól, amelyekkel már évek óta küszködsz. 

A „Még Egyszer” ereje nélkülözhetetlen kellék ahhoz, hogy valóra váltsd személyes és szakmai céljaidat: e könyv révén hozzá fogsz férni mindazokhoz a szuperképességekhez és tehetségekhez, amelyek már eleve benned lakoznak.

Eric Barker: Ha rossz ajtón kopogtatsz

Milyen beállítottság és viselkedés segíthet, hogy elérjük a céljainkat a karrierben vagy a magánéletben? Rengeteg könyv foglalkozik a sikerrel, vagy szolgál elméletekkel, gyakorlati tanácsok nélkül. Eric Barker könyvében megvizsgálja, milyen módszerek működnek, azután megtanítja a lépéseket, amelyekkel eljuthatunk oda, ahová menni szeretnénk.

A nagy teljesítményekről sokan beszélnek látszólag logikusan és őszintén. Csak éppen, amit mondanak: tévedés. Ez a könyv tudományos alapokon határozza meg a sikert, és azt is elmondja, mitől lehet sikeres valaki.
unnamed_40.png• Miért van, hogy az osztályelsőkből ritkán lesznek milliomosok, és valójában a legnagyobb gyengéd válhat a legnagyobb erősségeddé

• Hogy a jó emberek érnek-e célba utoljára, és az együttműködésről miért bandatagok, kalózok és sorozatgyilkosok tudnak leghasznosabb tanácsokat adni

• Miért nem működik, ha az ember fokozni akarja az önbizalmát, és mi a buddhista filozófia által képviselt jobb megoldás

• Mi a kitartásnak az a titkos összetevője, amire a haditengerészeti SEAL-ek és a katasztrófák túlélői támaszkodnak?

• Hogyan teremtse meg az ember a munka-szabadidő egyensúlyt – Genghis Khan stratégiájának és Albert Einstein tévedéseinek felhasználásával, plusz egy kis leckét véve Pókembertől

A Ha rossz ajtón kopogtatsz meglepő adatokkal és élvezetes anekdotákkal mutatja be, mi működik és mi nem, így aztán az embernek már nem kell többé azon töprengeni, hogyan váljon sikeressé – arra koncentrálhat, hogy olyan életet éljen, amilyet szeretne.

Élvezetes a szertelensége; tényekre alapoz és megvilágító erejű – ez a könyv választ ad azokra a kérdésekre, amelyeken már régóta töprengünk a sikerességgel kapcsolatban. – Adam Grant, az Eredetik és a Gondold újra című New York Times bestsellerek szerzője

A Ha rossz ajtón kopogtatsz mestermű. Akár kedveli az ember az önsegítő könyveket, akár rühelli, ez egy olyan recept a jobb élet elérésére, aminek senki nem tud majd ellenállni. –  Prof. Robert Sutton (Stanford Egyetem), a Kis seggfejkalauz című bestseller szerzője.

Arthur C. Brooks: A csúcsra és felfelé

A harvardi szociológia professzor, Arthur C. Brooks könyvében leírtak ősi bölcsességeken és az elmúlt 50 év kutatásain alapulnak. A csúcsra és felfelé című kötetből kiderül, hogy az élet második szakasza más készségeket, erősségeket és új gondolkodásmódot igényel. Ez a könyv azonban mégsem csak az idősebb korosztály számára lehet hasznos, hiszen tanácsaiból, megállapításaiból a munkaerőpiacra újonnan belépőknek is van mit tanulniuk.

Hogyan legyünk sikeresek, boldogok, és találjunk mélyebb értelemre életünk második felében?unnamed_1_16.pngGondolhatnánk, hogy minél sikeresebbek vagyunk, annál kevésbé vesz majd erőt rajtunk az idősödéssel együtt járó feleslegesség-érzés. Valójában épp ellenkezőleg: minél látványosabb eredményeket értünk el, és minél fontosabb számunkra, hogy mit tettünk le az asztalra, annál fájdalmasabb lesz észlelni, ha romlik a szakmai teljesítményünk. Mi az, amit már ma is megtehetünk azért, hogy időskorunkban elérendő célok lebegjenek a szemünk előtt, elégedettek és, igen, kimondottan sikeresek legyünk?

Arthur Brooks ötvenévesen szakmai pályája csúcsára ért. Ekkor hétéves utazásba kezdett, amelynek során felfedezte, hogyan formálhatja át a jövőt, hogy ne a megkopó képességei fölött érzett csalódottságra épüljön, hanem a lehetséges fejlődésre. Ennek a vállalkozásnak az eredménye A csúcsra és felfelé – Brooks a társadalomtudomány, a filozófia, a teológia, a keleti bölcselet köréből vett gondolatokat egészítette ki több tucat interjúval, amelyeket átlagemberekkel készített. Vizsgálata megmutatja, hogy a sikeres élet karnyújtásnyira van mindenkitől: a boldogság záloga, hogy szem előtt tartsunk bizonyos prioritásokat és felvegyünk bizonyos szokásokat. Olvasd el ezt a könyvet, érj a csúcsra, és haladj tovább felfelé.

Michael A. Singer: Felszabadultan élni

A felszabadított lélek című bestseller szerzőjének új könyve öngyógyításról, spiritualitásról, a fájdalom és a blokkok elengedéséről. A Felszabadultan élni megtanítja, hogyan legyünk újra gyerekek és útmutatást ad, hogyan gyógyítsuk meg azokat a múltbéli traumákat, amelyek blokkolják az energiaáramlást, és negatívan hatnak ránk.

Manapság egyre inkább arra törekszik az ember, hogy több örömet éljen meg és mélyebb értelmet találjon az életében. Előfordulhat, hogy ezeket nem ott keresi, ahol kellene?unnamed_130.jpgHa a kiegyensúlyozott, harmonikus lelki és szellemi állapotunk külső körülményektől függ – munka, új lakás vagy egy különleges vakáció – akkor borítékolható, hogy előbb-utóbb elégedetlenek leszünk. Az igazi szabadságot és boldogságot belül kell megtalálnunk. De hogyan induljunk neki ennek a belső utazásnak?

A Felszabadultan élni egyszerre mélyreható és praktikus. Világos útmutatással szolgál arra nézve, hogyan lépjen túl az ember azokon a gondolatokon, érzéseken és szokásokon, amelyek miatt kátyúban van. Átfogóan értelmezhető lesz, honnan erednek a gondolatok és érzelmek, és hogyan hatnak az ember természetes energiaáramlására. Apránként megszabadulhatunk az ún. szamszkaráktól, vagyis pszichológiai hegektől, amelyek miatt letapadunk és nem tudjuk elérni a csúcspotenciálunkat.

Ideje felhagyni a küszködéssel és belekezdeni a dolgok megtapasztalásába: elsajátítani Michael A. Singer gyakorlati tanításait, amely a felszabadultság, a nyíltság, az önismeret birtokában élhető élet felé hajtja az embert. Legfőbb ideje Felszabadultan élni!

További információ:
https://21.szazadkiado.hu/
https://www.facebook.com/21szazadkiado/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6818101714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása