Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ép testben ép lélek – megérkeztek Rubint Réka alakreform termékei a Rossmann üzleteibe

2023. december 08. - Antalfy Krisztina

Rubint Réka közismert alakreform szakértő rendkívüli együttműködésbe kezdett a Rossmann-nal: piacra dobta vadonatúj táplálékkiegészítőit, amelyek decembertől beszerezhetők a Rossmann üzleteiben. Mind a tizenkét termék speciálisan a női egészséget támogatja, ezenfelül a fitneszguru szakértelmén és személyes tapasztalatain alapulnak, így célzottan támogatják az egészséges életmód kialakítását és fenntartását.rossmann_rubint_reka_071223_095.jpg

Magyarország egyik vezető drogérialánca új dimenziókat nyit meg az életmódváltásban: decembertől 90 Rossmann üzletben, valamint az Online Drogériában vásárolhatjuk meg Rubint Réka táplálékkiegészítőit. Ezek az újdonságok nem csupán a termékkínálatot bővítik, hanem magukba hordozzák a teljeskörű életmódváltás lehetőségét is.

Nemcsak a test, hanem a lélek egészségét is támogatja

Rubint Réka a fitneszedző karrierje mellett az életvitelével is inspirálja a rajongóit. Hosszú évek óta elkötelezett az egészséges életmód mellett, az életmódváltás számára nemcsak egy fizikai állapotot, hanem a lélek egészségét is jelenti. Az Alakreform termékek tervezése során így kiemelt figyelmet fordított a hatékonyságra és az összetevőkre, ezáltal minden egyes termék garancia a minőségre.rossmann_rubint_reka_071223_002.jpgEzek a speciális étrendkiegészítők kifejezetten a nők igényeire szabva készültek, a tizenkét termék között megtalálhatók kollagén és multivitamin készítmények, továbbá proteinitalok és narancsbőr elleni krémek is, amelyek a női egészségügyi és szépészeti célok elérését egyaránt támogatják.

A tervezés során fontos szempont volt számunkra, hogy olyan színvonalas táplálékkiegészítőket hozzunk létre, amelyek teljeskörűen biztosítják az életmódváltást. Így alkottuk meg az Alakreform táplálékiegészítőket, amelyek a minőség és elkötelezettség jegyében jöttek létre. Segítségükkel könnyedén beilleszthetjük az egészséges szokásokat a hétköznapokba, így motiválni tudjuk a fogyasztókat céljaik elérésében. Külön öröm számunkra, hogy a Rossmann is támogatja az egészséges életmódra buzdító törekvéseinket” – tette hozzá Rubint Réka, az Alakreform alapítója.

Emellett egy különleges élmény is várja a vásárlókat: a polcon, amelyen megtalálhatóak a termékek, elhelyeztek egy QR kódot is, amelynek beolvasásával Rubint Réka, exkluzívan a Rossmann vásárlói számára készített tornájához juthatunk hozzá.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a drogériák közül mi forgalmazhatjuk az Alakreform táplálékkiegészítőket, amelyek egytől egyig egyedülálló ötvözetei annak az elhivatottságnak és szakértelemnek, amit Réka képvisel” – emelte ki Flórián László, a Rossmann ügyvezető igazgatója.

Egyedülálló sajtóesemény az Aréna Plázában

A termékek bevezetését ünneplő sajtóeseményen Rubint Réka személyesen is részt vett egy kerekasztal-beszélgetésen, ahol Demcsák Zsuzsa műsorvezető és Szász Máté biológus által mélyebb betekintést nyerhettek a résztvevők az egészséges életmód és alakformálás rejtelmeibe.

További információ:
Rossmann Magyarország

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, de az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina
Valamint, már a a Tik-Tok-on is: 
Krisztina Antalfy



A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9018276603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása