Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. szeptember 08. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Nincs annál rosszabb, mint amikor saját magunkkal nem jövünk ki jól, amikor haragot érzünk az iránt a személy iránt, aki reggelente visszanéz ránk a tükörből. És mivel a körülöttük lévő világot nem igazán tudjuk megváltoztatni, az önmagunkhoz való viszonyunkon kell változtatnunk. Miért fontos ez? Hogy önbizalmunk és önbecsülésünk erősebbé váljon. Hogyan szerethetjük meg magunkat?  

untitled_collage_1_28.jpgKép1/2/3/4

Nos ez már sokkal nehezebb. Ugyanis mi emberek hajlamosak vagyunk a dolgok hiányára koncentrálni, mint inkább a bőségre, a jó dolgokra,  holott a sok negatív gondolat nem kedvez a boldog életnek. Ezért, hogy a mindennapokban ne csak a legszörnyűbb gondolatok cikázzanak a fejünkben,- csúnyák vagyunk, semmit sem érünk, a fél világ összeesküdött ellenünk - kezdjünk el szép lassan a jó dolgokra fókuszálni, azokra, amikkel rendelkezünk – szép szem, formás hátsó, egészséges gyerek, meleg otthon, segítőkész szülők, jó állás.

giphy_91.gif

Persze mindig lesznek olyanok, akiknek több van, mint nekünk, és olyanok is, akiknél mi vagyunk sokkal szerencsésebbek.

Sajnos, ha mindig arra koncentrálunk, amink nincs, akkor az nem is lesz, ugyanis a negatív gondolkodás negatív vonzást is eredményez. Jól működő módszer ez ellen, ha minden nap végén lejegyezzük egy füzetbe az aznapi sikereinket, vagy azt, ami épp boldoggá tett.

tenor_3.gif

Változtassuk meg az érzéseinket!

Ha a sok negatívumot szép lassan átváltoztatjuk pozitívra, a szürke hétköznapokban is megtaláljuk az apró örömöket, önmagunkban a szépséget, akkor bizony az öröm is elkezd bennünk áramlani. S ezáltal teljesen más életminőséget élhetünk.

Elsőként tégy apró lépéseket Önmagadért!

Itt van az ősz, amikor sokan visszasírják a jó időt, a szabadságot, az utazásokat. De ha jobban belegondolsz, ennek az évszaknak is megvan a maga szépsége, ahogy mindennek van jó oldala. A hűvös idő beköszöntével végre előkerülhetnek a szekrény mélyéről kedvenc pulóvereink, a legszebb kabátok és persze azok a szuper csizmák. Illatos gyertyákkal és őszi díszekkel tehetjük még meghittebbé otthonunkat, és korán ágyba bújhatunk egy csésze forró kakaó társaságával.

giphy_92.gif

Tovább megyek, az ősz egy tökéletes újrakezdés, s hogy ne legyen annyira szőrnyű, amikor te még inkább önsajnálatba burkolózhatsz, vegyél inkább egy üres füzetet, amibe minden héten készítesz egy listát őszi bakancs listát, azokról, amik boldoggá, elégedetté tettek, vagy egy bakancs listát azokról a vágyakról, amiket el akarsz érni, vagy ki akarsz próbálni. Miért? Mert megérdemled!

Szóval ne puffogj, vágj bele még ma! Hajrá!

Én is újra összegyűjtötten néhány szösszenetnyi inspirációt az eheti boldogság poszthoz, amivel bízom benne, hogy Neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva Te is összeállítod majd saját kis ötös listád, csak úgy spontán…

♥ Hétfő
untitled_collage_51.jpg
♥ Kedd
untitled_collage_1_26.jpg
♥ Szerda
untitled_collage_52.jpg
♥ Csütörtök
untitled_collage_1_27.jpg
♥ Péntek
untitled_collage_53.jpg

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9312808024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása