Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

BOLTMUSTRA // A Desigual megnyitotta első üzletét Magyarországon

2013. április 08. - Antalfy Krisztina

A spanyolok meghódítják gardróbunkat

Bohém, vidám és mérhetetlenül színes – nagyjából így írhatnám le röviden és tömören a Desigual márkát, amely végre kishazánkra is gondolva csütörtökön megnyitotta első magyarországi üzletét Budapest egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjában, a WestEnd City Centerben. Az ünnepélyes eseményen a meghívott vendégek között feltűnt a hazai zenei élet három bájos egyénisége is, Palya Bea, Harcsa Veronika és Lola.

Desigual-Bp-50

A Desigual bolt színpompás kirakatával, lenyűgöző kialakításával, fiatalos belső design ötleteivel minden kétséget kizáróan a Bethlen sétány legújabb kis gyöngyszemévé nőtte ki magát.

Desigual-Bp-111

Palya Bea

Nem is kezdődhetett volna jobban a csütörtöki napom, mint hogy eleget tettem a Desigual üzlet megnyitóra szóló meghívómnak. A szokásos hétköznapi robotolás előtt sietve készülődtem, hogy legalább tisztes távolságból, de a reggeli kócos tükörképemből mielőbb egy partiképes nőt varázsoljak.

Desigual-Bp-87

Lola

A megnyitóra épp időben érkeztem, hogy még a nagy tömeg és a kíváncsi érdeklődők előtt közelebbről is megismerkedhessek a spanyol márka idei tavaszi-nyári kollekciójával és  készítsek Nektek néhány igazán különleges fotót. De sajnos a képek nem adják vissza mindazt a varázslatos hangulatot, életérzést, amelyet a Desigual márka valójában híven tükröz.

Desigual-Bp-92

Harcsa Veronika

A vállfákon pihenő szépségek között én azonnal beleszerettem egy kantáros farmernadrágba és egy egyedi, pávás táskába.

DSC06988Harcsa Veronika és Lola is talált szívéhez közel álló darabokat az üzletben.
Igazi tavaszi ruhákat találtam, csupa szín, csupa energia, most már csak a jó időnek kell végre megérkeznie, hogy viselni is tudjam.” – mondta Lola.

DSC06945Színes, lendületes, bohó – pont olyan, mint, amilyen én vagyok.” – kacagott Palya Bea.Régóta vásárolom a márka egyes darabjait, szoknyákat, táskákat, kabátokat, de a teljes kollekciót mindig valamely külföldi túrám során tudtam csak beszerezni. Örülök, hogy most már Budapesten is feltöltődhetek, ha egy kis igazi spanyolságra vágyom.

DSC06947A színeket bátran alkalmazó Desigual üzletben a női, férfi kollekciók mellett vagány, mégis nőies cipőket és trendi kiegészítőket is találhatunk.  A cég, folytatva nemzetköziterjeszkedését, további magyarországi üzletek nyitását tervezi az elkövetkezendő években.

DSC06950A Desigual-ról

A Desigual főbb jellemzői az optimizmus és a színes, egyedi tervezés. A cég 1984-ben kezdte meg működését az alábbi szlogennel: “Desigual, nem ugyanaz”. Jelenleg több, mint 3800 ember foglalkoztat 85 különböző nemzetből. 2012-ben több, mint 22 millió terméket értékesítettek különbözõ csatornákon keresztül. A márka 330 önálló üzlettel, 9000 multi-brand értékesítési ponttal és 2200 további kihelyezett önálló részleggel zárta a 2012-es évet a világ több, mint 90 országában.

DSC06966Ha meggyőztelek Téged a képeken látható élénk, vidám darabokkal, akkor még ma látogass el a Desigual budapesti üzletébe!

További képek a megnyitóról:

DSC06937DSC06935DSC06942DSC06956DSC06971DSC06979DSC06980DSC06969…és végül az álomtáska:

DSC06940 (2)Cím:
WestendCity Center
1062 Budapest,
VI. kerület, Váci út 1-3.
földszint, Bethlen sétány 11.

Forrás: Just Creative

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9312367733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása