Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Bemutatkozik Michal Negrin első fürdőruha kollekciója!

2014. április 30. - Antalfy Krisztina

Luxus, virágok és vintage hangulat!

2014-es évben a közelgő nyári szezonra először készített a neves tervező fürdőruhákat, melyek a designer ismert stílusjegyeit viselik magukon: rózsák, virágok és vintage minták, tökéletes szabással, nőies formavilággal egyesítve.

AV0V3651

Tovább

Kipróbáltam // Breakfast like Tiffany’s

így válik valóra egy álom

A Kempinski Hotel jóvoltából fantasztikusan indult a vasárnapom, meghívott vendégként azon szerencsés helyzetben részesültem, hogy én is kipróbálhattam a Breakfast Like Tiffany’s luxus reggelijét. És higgyétek el nem túlzok, ha azt állítom, hogy álomba illő környezetben, 5 csillagos kiszolgálásban és a legfinomabb ételekben volt részem azalatt a röpke három óra alatt, amit a szálloda Living Room termében tölthettem.

giphy

Tovább

BOLTMUSTRA // MARCHA Ballerina Hungary

a legfinomabb kényelem, nem csak balerináknak

Tűsarkakon járni élmény a négyzeten, kiemel a tömegből és vonzóvá varázsolja a megjelenésünket, ám egy 21. századi Nő az élet minden területén meg kell állja a helyét, reggel futunk a troli után, vagy araszolunk a dugóban, egész nap talpalunk az irodában, hazafelé elugrunk a gyerekért az oviba, és olykor még egy bevásárlást is beszorítunk a hétköznapokba. Ám a napi rutint képtelenek lennék egy több centis magassarkúban végig csinálni, ekkor jön képbe ruhatárunk elengedhetetlen alapdarabja, a balerina cipő. És, ha balerina, akkor MARCHA, mely hazánkban még új márkának számít, de ha már egyszer belebújsz, hatalmába kerít a gyűjtőszenvedély…  

Marcha Ballerina Hungary

Tovább

TESZT // Playboy Play it lovely testápoló

Egy érzéki mozdulat, egy csábító illat

Érzed csábító erőd? Szeretnéd, ha bőröd selymes és illatos lenne? Hagyd, hogy a tested beszéljen helyetted, legyen ez felhívás egy keringőre! Tapasztald meg azt az izgalmat, amit csak egy tökéletesen ápolt bőr kelthet, fedezd fel a Playboy új, 24H hidratáló, érzéki testápolóit! Olyan puha és selymes a bőröd, a pasik mind a nyomodban fognak loholni!

Playboy

Tovább
süti beállítások módosítása