Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tervezz nőcis kiegészítőket és nyerj egy Fiat 500X-et!

2015. február 26. - Antalfy Krisztina

…tűsarok, smink, és gázpedál

Te mit kezdenél egy Fiat 500X-el? Nekem bizony lennének ötleteim. Imádom a gyönyörű, nőies és elegáns autókat, főleg, ha olasz. Ez a cuki divatterepjáró stílusos designal, kényelmes belső térrel, puha burkolattal, számtalan vezetést segítő extrával és 140 lóerővel elhozza számunkra a valódi itáliai életérzést. De, hogy valóban tökéletessé váljon, ahhoz Te is kellesz, pontosabban a formabontó ötleteid, amivel most meg is nyerheted ez a négykerekű szépséget.  

Fiat 500x

Tovább

Scholl: „Diamonds are a girl’s best friend!”

…professzionális segítség az otthoni lábápolásban

Ha lábaink szépek és ápoltak, akkor önfeledtebbek, magabiztosabbak lehetünk, különösen a tavaszi-nyári időszakban, amikor a figyelem gyakran épp erre a területre irányul. Rohanó életünkben azonban nem mindig tudunk időt szánni egy látogatásra a pedikűrösnél, amikor pedig a lábápolás elmarad, kényelmetlenül érezhetjük magunkat a bőrünkben. Ha igazán gyönyörű lábakra vágyunk és mindezt egyszerűn és gyorsan szeretnénk elérni, a megújult Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal remek segítség lehet az otthoni lábápolásban.

FotorCrejhiated

Tovább

Avon a New York-i Fashion Week kifutóján

Divatban a ’70-es évek ragyogó sminkjei

Az elmúlt napokban a divatvilág figyelme New York-ra irányult, hiszen a szakma legnagyobb tervezői a New York Fashion Week-en mutatták be elsőként a 2015-ös év őszi-téli szezonjának ruhakölteményeit. Az eseménysorozaton azonban nem pusztán a ruhatrendekbe nyerhettünk bepillantást, de az AVON sminkmesterének, Lauren Andersen-nek köszönhetően, a ruhakölteményekhez passzoló sminkek is elkészültek, melyeket ez alkalommal a ’70-es évek ragyogása inspirált.

Avon

Tovább

Gyönyörű Vanity Fair after party fotók

…portréfotózás két pohár pezsgő között

Az Oscar díjkiosztó után a legnagyobb buli minden évben az egyik legnagyobb amerikai magazin által megrendezett fényűző partija, a Vanity Fair. A nagy horderejű esemény különlegessége, hogy Mark Seliger divatfotós idén is egy különleges fotózással kedveskedett a megjelent hírességeknek. A képeken helyet kapott a filmes szakma apraja-nagyja, színészek, színésznők, énekesnők és neves rendezők.


Tovább

L’Oréal blogger day / 3.

…most igazán szépek lehetünk

Múlt hét szombat reggel számtalan blogger társaságában és is részt vehettem a L’Oréal, immár 3. Blogger napján. A csajos rendezvénynek a gyönyörű Villa Bagatelle adott otthont, amely az egyik kedvenc helyem Budapesten. A Németvölgyi úton található kávézó, mely otthont ad a Brót pékségnek is és egy lakberendezési butiknak, fantasztikus találkozóhelynek bizonyult a csodás külsejének, stílusos belső terének és az isteni falatoknak köszönhetően.

 

Tovább

Viszlát január! – helló február!

Amit igazán szerettem benne

Húúú de hosszú volt a 2015-ös év első hónapja, pont mint egy undok, borús hétfő, amikor már alig várjuk, hogy véget érjen. Mindent leszámítva hálás vagyok az összes olyan problémámért, amin átmentem idő közben, mert sikerült legyőzzem őket, és így erősebbé válnom. Köszönöm élet, végre felnőttem.

Január

Tovább
süti beállítások módosítása