Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Idén ezeket a napszemüvegeket fogod hordani

Luxottica, Trendek és Történetek

2016. május 08. - Antalfy Krisztina

A divat minden szezonban változik, de a napszemüveg változatlanul az egyik legstílusosabb kiegészítője marad a megjelenésünknek, egy-egy jól megválasztott darab pedig remekül tükrözheti személyiségünket és kihangsúlyozhatja különleges egyéniségünket. Így a nyár közeledtével pedig mi más is kerülhetne a figyelem középpontjába, ha nem ez a remek kiegészítő. Ennek alkalmából a luxus napszemüvegeket forgalmazó LUXOTTICA magyarországi csapata egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be, hogy mik lesznek idén a legtrendibb napszemüvegek, melyek nem csak divatosak, de a legjobb UV védelemmel is fel vannak fegyverkezve a káros napsugarak ellen.

fotorcreatedghgu.jpg

Időpont: 2016. május 04.
Helyszín:
Aria Hotel Budapest

Függetlenül attól, hogy mennyire motivál minket a divat, mennyire vagyunk márka hű vásárlók, a lényeg minden vásárlásnál, hogy a trendek mellett odafigyeljünk az UV védelemre is. A napszemüveg mindig több mint egy klassz, feltűnő, vagy épp visszafogott kiegészítő, hisz megvédi szemünket a veszélyes UV-sugaraktól. Amikor tehát napszemüveget választunk, az olcsó darabokat hanyagoljuk, és válasszunk inkább drágább, de minőségi szemüveget.

giphy_3.gif

Ha hajlandóak vagyunk többet áldozni a kiegészítőnkre, ez esetben egy márkás napszemüvegre, nem fog feltűnni, hogy olykor spórolunk a ruháinkon.

Bár az olcsó napszemüvegek áruk miatt könnyebben elérhetőek, silány minőségük miatt többet ártanak a szemünknek, mint ha nem is lenne rajtunk. Az is igazt, hogy hunyorgással öregíthetjük tekintetünket, valamilyen szinten mégis jobban megvéd az olcsó szemüveg viseléséhez képest, amikben teljesen kiszolgáltatottak vagyunk a napsugarakkal szemben, hisz egy rossz szemüvegben a pupilla kitágul és gyengébben érzékeljük a fényintenzitást is, ami hosszú távon látásunk romlásához vezethet.

Tehát, ha valódi védelmet szeretnénk a szemünknek, nem árt drágább szemüveget választani, melynek viselése során nincs szükség a hunyorgásra, így megvédjük szemünk egészségét, ill. csökkenthetjük a ráncok elmélyülését és a szarkalábak megjelenését is.

Mert mi lehet fontosabb a látásunknál?

giphy_2.gif

 A Luxottica márkáról

A Luxottica a legmagasabb technikai követelményeknek és divattrendeknek megfelelő napszemüvegek és optikai keretek gyártásával foglalkozik immár több mint 50 éve. Minden kollekció, minden szemüveg a folyamatos kutatás és fejlesztés eredménye, melynek célja, hogy megfeleljünk vásárlóink vágyainak, szükségleteinek és törekvéseinek szerte a világon.

a6314cf7f4810f016a6117ca4695af93.jpg

nevtelen_8.png

 

ARMANI DIVE HINGE EVOLÚCIÓ

Ikonikus designértékek és a technológiai innováció megfontolt használata fémjelzi a Dive Hinge evolúció legújabb darabját. A koncepció központjában lévő erős vizuális jelenlét finoman a kézműves technikákra irányítja a figyelmet. Lágy fényűzés és nőiesség jellemzi a dupla fém hidakkal és extra vékony szárakkal rendelkező kollekciót.

fotorcreatedfsdf_1.jpg

PRADA CINÉMA

A sokoldalú lélek kifejezése: a Prada Cinéma kollekció a kortárs gondolkodás és a forradalmi szellem ábrázolása. A merész acetát és a dupla fém hidak kombinációja felkelti a figyelmet, míg az ikonikus lapos Prada Cinéma szárak lágy, kifinomult megjelenést biztosítanak.

fotorcreatedeklj.jpg

A RAY-BAN ÚJ GATSBY STÍLUSA

A Ray-Ban új, modern kivitelezésekkel alakította át a klasszikus, utánozhatatlan formáját – ívelt felső híd a kortárs hangulatért. Ez a retró inspirációjú kerek napszemüveg új matt színekkel, fényes, arany dupla hidakkal, modern tükrös lencsékkel kísérletezik, megőrizve a klasszikus kinézetet és hangulatot.

fotorcreateddsa_1.jpg

BVLGARI B.ZERO1

Az ikonikus, a római Colosseum örök szépsége által inspirált B.Zero1 ékszerkollekció mesteri transzformálása kifinomult és elegáns kivitelezésben. A stílusos, panthos napszemüveg prémium minőségű acetát profiljait egy fényes fém híd köti össze, míg a vékony, henger alakú szárak az új B.Zero1 funkcionális dekorációval csatlakoznak a kerethez. Mindezt csak a B.Zero1 kézműves tűzzománca képes túlragyogni.

fotorcreatedcsdf.jpg

ARMANI – A FA ÉRINTÉSE

A Giorgio Armani profilok igazi kvintesszenciája – természetes anyagok fejlett gyártási technológiával kombinálva. Ezt a finom, férfias keretet a fa fényűzése emeli ki a tömegből, létrehozva így a márkára jellemző természetes és mesterséges anyagok fúzióját. A kerek alak és a rejtélyes, kulcslyuk alakú híd klasszikus Giorgio Armani jellemzők, míg a fa használata könnyűvé, tartóssá és nagyon egyedivé teszi ezt a keretet.

fotorcreatedsdaf.jpg

DOLCE&GABBANA CARRETTO SICILIANO

Pazar fafaragás és színes, díszítő motívumok tárják fel a Dolce&Gabbana szicíliai lelkét. A hagyományos „Carretto” által ihletett, élénk színekkel és barokkos mintákkal díszített kollekció megtestesíti a tervezők hagyományosra és modernre vonatkozó egyedi értelmezését, valamint a jellegzetesen olasz esztétika kifejezését.

fotorcreatedxd.jpg

A szemüveg lágy, nőies alakja, valamint a az erőteljes 3D Carretto dekoráció az olasz lélek tökéletes harmóniáját fejezi ki.

PRADA MOD KÜLÖNLEGES PROJEKT

Komplex konstrukciók és a márka DNS-ével harmonizáló színek forgatják fel a moduláris geometria, futurisztikus részletek és fénylő dekorációk kifinomult tiszteletlenségét. Nagy, szögletes front, ezüst dekorációk, színes acetát betétek és szárak teszik tökéletessé ezt a rebellis stílust.

fotorcreatedsdfc.jpg

DOLCE&GABBANA STONES KOLLEKCIÓ

Az SS16 kifutó stílusainak dekadens szépsége az abszolút luxus csillogó elképzelésével tér vissza: ékszereket idéző kövek, ikonikus formák és gyönyörű kivitelezés hívják fel a figyelmet a ragyogó pompára. A nagy profilú, ikonikus kerek forma áttetsző piros fronttal, kézzel felhelyezett, csiszolt Swarovski kristályokkal, lapos fém szárakkal és ezüst tükrös lencsékkel a provokatív olasz stílus igazi úttörőjévé vált.

fotorcreatedsdsa_1.jpg

VERSACE ROCK GYŰRŰI

A kifutó stílusai által ihletett, vakmerő, erős profilok és finom arany karikák jellemzik a Versace rock ikonok fényköreinek csábító stílusát. A macskaszem forma nagy volumenű, fém gyűrűkkel ellátott fronttal, széles, szintén gyűrűkkel dekorált szárakkal és az ikonikus Versace Medúza logóval válik a rock ikonok igazi képviselőjévé.

fotorcreatedjuj.jpg

DOLCE&GABBANA: SZICÍLIA ÍZEI

A Dolce&Gabbana stílus egy kortárs designnal ünnepli egyik legsikeresebb kollekcióját. A Szicília ízei kollekció művészi örökségét harmonikus formák, csillogó fémszerkezetek és kifinomult felületek tükrözik. A klasszikus pilóta alakú szemüveg finom profillal, lapos fém szárakkal, kontrasztos színekkel, s matt és fényes felületek vegyítésével tiszteleg a márka DNS-e előtt.

fotorcreateddsadcsa.jpg

RAY-BAN TÜKRÖS – SZÍNÁTMENETES LENCSÉK

Finom fekete profilok és tükrös üveglencsék alakítják át az ikonikus formát a meghatározó stílus szimbólumává: a színátmenetes tükrös lencsék a lazaság új mérföldkövei. Az #ItTakesCourage kampány egyik fő modellje a márka alapjára épít: a bátorságra, hogy önmagunk legyünk. Arra a bátorságra, amely nem a félelem hiánya, hanem a legyőzése…

fotorcreateddasd.jpg

VOGUE LIGHT & SHINE KOLLEKCIÓ

Extravékony fém keret, laza tükrös lencsék és a pop színek kontrasztja adja meg ennek a retró keretnek a kortárs fennhangját. A phantos alakú lapos fém konstrukció, a lágy és puha szárak, valamint a mély színek, arany és ezüst részletek teszik ezt a kollekciót ragyogóvá, kortárssá és fiatalossá.

fotorcreatedpkpk.jpg

ARMANI KIFUTÓJA

Magabiztosság, nőiesség és egy erős retró életérzés: a kifutók által inspirált kollekció annak a filozófiának a példája, amely alátámasztja a márka összes aspektusát. Összetéveszthetetlen Giorgio Armani, ez a meglepő, nagy, kerek ikon a bizonyítéka, hogy az SS16 kifutón a 60-as évek inspirációi köszönnek vissza egy erős vizuális hatással, amelynek tökéletes a kivitelezése.

fotorcreatedhuuuu.jpg

#DGBIRDSOFPARADISE

A Dolce&Gabbana legújabb férfikollekciójában az ikonikus formát szembeállították a fény és az árnyék játékával, rétegezett felületeket, kifinomult textúrákat hozva így létre, amelyek felfedik az innovatív kétrétegű forma és a kifutók ragyogó világának tökéletességét.

Az ikonikus „Domenico” alak újraformálásában ez az acetát szemüveg erős profillal, széles szárakkal és új, exkluzív chinoiserie mintákkal képviseli a márka örökségét.

fotorcreateddsadcas.jpg

VOGUE HOLDSUGÁR KOLLEKCIÓ

Csillogó rétegek, magával ragadó formák és finom részletek határozzák meg a kortárs női csillogás mindennapjait. Macskaszem alakú front, keskeny, kerekded szárak, kétrétegű profil és csillogó „holdsugár” dekoráció a kollekció fő elemei, amely a kifutókon megfigyelhető redők mintáiból nyerte az inspirációt.

fotorcreatedsdasd.jpg

PERSOL GALLERIA ‘900

Az 1940-es évek kifinomult eleganciája és lágy vonalai által ihletett Galleria stílust a retró formák és a tökéletes arányok jellemzik. Finom profilok, az új kulcslyuk alakú híd és a jellegzetes szár határozzák meg ezt az eklektikus, kerek acetát keretet. A dedikált csíkos mintázat kifinomult megjelenést és exkluzív fennhangot biztosít.

fotorcreatedjbgjk.jpg

PRADA JOURNAL

A szellemes elegancia és eklektika jellemzi a tökéletesen kialakított Prada Journal kollekció új formáit és részleteit. A jellegzetes kerek forma ötvözi a kifinomult profilokat és egyedülálló kézműves formákat az ikonikus Prada Journal szárakkal.

fotorcreatedkhik.jpg

MIU MIU CORE KOLLEKCIÓ

A nüanszok eltolódása és a megkülönböztető szövetek fedik fel a Miu Miu igazi lelkét: tiszteletlen kortárs elegancia. Ez a játékos, méretes kerek forma egyedülálló réteges szerkezetet rejt, amelynek részei az ikonikus szárak, a Noir fém híd é a valódi Miu Miu Glitter, Vichy vagy Leopard szövet a lencsék és az acetát keret között.

fotorcreateddsdfc.jpg

RAY-BAN CLUBROUND

Ikonikus formák, klasszikus anyagok és a Ray-Ban tipikus részletei határozzák meg az új ikon identitását: a Clubround autentikus stílust biztosít a modern értelmiségiek és a bohém kreatívok számára.

 fotorcreatedcds.jpg

A kerek formát a Clubmaster által inspirált acetát felső keret és a csiszolt fémből készült alsó keret és híd teszik igazán egyedülállóvá és kortárssá.

ARMANI – AZ ÉLET KERETEI

Az innováció és az ikonikus stílus egyesítésével jött létre ez az azonnal felismerhető és páratlan alkotás a Giorgio Armani szellemiség jegyében, a kényelemre és az eleganciára helyezve a hangsúlyt.

giorgio-armani-frames-of-life-2016-campaign-800x533.jpg

Ez a férfias keret a feltűnő kettős híddal és ultravékony szárakkal teljes kényelmet, divatos megjelenést, de egyben tökéletes látást is biztosít.

VERSACE V-SLIM

Az SS16 kifutók világát idézve a tiszta vonalak és kifinomult tónusok jellemzik a Versace V-Slim kollekciójának napszemüvegeit is. A kézzel felvarrott bőr díszítés a felső hídon egyedivé és elegánssá teszik ezt a modellt: a Versace-ház kifinomultságának kortárs újraértelmezése.

fotorcreatedljk.jpg

ROUND HEXAGONAL

Új formák, új árnyalatok: a Round evolúció üdvözli a lapos lencsék korát is. Új, hatszögletű fém formák, érmés profilok, extra vékony szárak jellemzik a lapos üveglencsékkel rendelkező új kollekciót új, tükrös kivitelezésben és klasszikus kombinációkban egyaránt.

fotorcreatedsdsd_1.jpg

PRADA CINÉMA EVOLÚCIÓ

Egy új főhős csillogó profilja tükrözi a Cinéma evolúció sokoldalú jellegét: egy kifinomult vizuális kifejezés. A lágy új forma innovatív konstrukcióval egy szokatlan, üreges profilt hoz létre. Ikonikus, lapos szárak, polírozott tónusok és kortárs tükrös vagy átmenetes lencsék teljesítik ki a Cinéma kollekció stílusát.

fotorcreatedeee.jpg

VERSACE GRECA STRASSZ

A csillogó Swarovski kristályok alakítják át ezt a nőies keretet egy felékszerezett alkotássá, amely megvilágítja a Versace SS2016 különleges projektjének sokrétű csillogását. Az egyedi, keret nélküli, macskaszem alakú formát 70 Swarovski kristállyal ellátott ikonikus Greca dekoráció jellemzi.

fotorcreatedcfsd.jpg

MICHAEL KORS NEW MIRANDA KOLLEKCIÓ

A Miranda kollekció legújabb alkotása egy fém csatot ábrázol az ívelt szárakon – abszolút nőiesség. A kontrasztos színek és a csat elegáns összhatást, emelkedett életérzést sugallnak. Azon divatdiktálóknak, akik nem ijednek meg a letisztult vonalak és markáns színek kombinációjától.

fotorcreateddcs.jpg

PRADA MAN SS16  KÜLÖNLEGES PROJEKT

Emelkedett design, csalóka üregek és színhatások rekonstruálják a játékos kifinomultsággal rendelkező sportos elegancia ikonikus koncepcióját. Az SS16 kifutón bemutatott pilóta alak kortárs újraértelmezése klasszikus kettős híddal, színes fém profilokkal és áttetsző acetát részletekkel irányítják a figyelmet a tökéletes esztétika felé.

fotorcreatedcds_1.jpg

PRADA SPORT VÖRÖSRÉZ KOLLEKCIÓ

Finom szárak és gumi kivitelezés közvetítik a nyugodt életmód eleganciájának életérzését ezen a klasszikus pilóta formán. A technológia és a luxus tökéletes találkozása: gumi betétekkel a maximális kényelemért és modern, férfias megjelenéssel a kifinomult stílusért.

fotorcreateddfs_2.jpg

EMPORIO ARMANI: A JÖVŐ FORRADALMA

A progresszív tervezési ötletek innovatív gyártási technológiával találkoznak ebben a férfias és határozottan futurisztikus alkotásban. Az erős, mégis könnyű konstrukció és a kortárs kerek forma magabiztos esztétikát ad ennek a napszemüvegnek, amely tökéletesen kiegyensúlyozza a stílust és a funkciót.

fotorcreateddcsd.jpg

OAKLEY TURBINE ROTOR

A bestseller Turbine™ modell által ihletett maszkos változat a tökéletes periférikus látás úttörője. A csúszásgátló Unobtainium® bevonattal maga a modell a teljesítmény és a stílus összetéveszthetetlen elegyévé válik…

fotorcreatedcsd.jpg

OAKLEY LATCH SQ

A klasszikus kulcslyuk alakú híddal és az egyedi csiptetős funkcióval, amellyel a pólónkra erősíthetjük a szemüveget, az Oakley Latch™-ot a világ legjobb deszkásai inspirálták. Az SQ kiadás ötvözi a szögletes lencsék éles megjelenését a kényelemmel és eredetiséggel.

fotorcreatedds.jpg

 Bár hatalmas a kínálat, remélem azért megtalálod a számodra legtökéletesebbet idén nyáron!

giphy_4.gif

nevtelen_3_12.png
További információ:
Luxottica

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr648692268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása