Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Magyar származású színésznő a cannes-i vörös szőnyegen

Coco Königet a legjobban öltözött sztárok között

2016. május 27. - Antalfy Krisztina

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a Cannes-i Filmfesztivál zárógáláján. Az ígéretes, fiatal tehetség a Chopard-ház képviseletében érkezett az eseményre – kifinomult, légies megjelenése mellett a Vogue Paris szerkesztői sem mentek el szó nélkül: a divatmagazin Coco-t a 2016-os cannes-i vörös szőnyeg egyik legjobban öltözött sztárjává választotta.

gettyimages-533423032_master.jpeg

Tovább

Lépj a jövőbe a Native cipőkkel!

Kortalan, mégis egyedi dizájn

Szereted a hagyományos cipők stílusát, mégis modern, stílusos szeretnél lenni, és persze kényelmes lábbelit hordani? Akkor a Native cipőket neked találták ki. A kanadai márka a legmodernebb technológiát egyesíti a könnyű anyagokkal, az egyedi stílust a retro életérzéssel. Válaszd akár a klasszikus tornacipőket újraértelmező Jefferson kollekció vagy a legújabb Apollo Moc kollekció egy darabját, biztosan nem maradsz észrevétlen.

unspecified3.jpg

Tovább

Gyere velem a 48. Kékszalag Erste World Nagydíjra!

Idén július 14-én, a hagyományoknak megfelelően 9 órakor dördül el az az ágyú a balatonfüredi mólón, amely a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj rajtját jelzi. A legismertebb magyar vitorlásverseny egyúttal Európa leghosszabb és legnépesebb regattája is: a szervezők körülbelül hatszáz résztvevő hajóra, mintegy háromezer vitorlázóra számítanak, akik között az elmúlt évekhez képest a külföldiek száma jelentősen nőhet.

2015_07_02_kekszalag_szantoaron_0590.JPG

Tovább

Megnyílt a világ egyik legnagyobb H&M-je

Hírességekkel mutatkozott be az ismert brand legújabb üzlete

Ilyen nagyot még nem láttál! Nagyszabású zártkörű partival avatták fel a H&M vadonatúj üzletét, amely nem csupán Magyarország, de a világ egyik legnagyobbja is egyben. A rendhagyó eseményen olyan ismert tervezők és sztárok is együtt ünnepeltek a márkával, mint Szikszai Johanna és párja Baji Balázs, Ábel Anita, Kulcsár Edina és párja, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Szilágyi Szilvi, Szegedi Kata, Lakatos Márk, Döbrösi Laura és Hien.

fotorcreatedsd_2.jpg

Tovább

Így lehetsz divatos és környezetvédő egyszerre

Járj Te is Amazonas szandálban!

Az Amazonas szandálok és papucsok nem szimplán csak termékek, az Amazonas ennél jóval több, egy életmód. A lábbeliket újrahasznosított vagy biológiailag lebontható gumiból készítik, valamint olyan nyersanyagokat használnak fel újra, mint a PET palack és szövethulladék. A szandálok és papucsok tervezése során az inspirációt mi más adhatná a 100%-ban brazil vállalatnak, mint az Amazonas esőerdő. Legyen szó a lábbelik formájáról, a mintákról vagy a színekről, azokat vagy a természet vagy a brazil emberek és kultúra ihleti.

10411227_751818778253573_3353722837389432215_n.png

Tovább

Így tervezzük meg a családi nyaralást

Tuti tippek a gyermekanimátortól

A szünidő közeledtével minden család tervezi már a közös nyaralást. Sokasodnak a kérdések: hova menjünk, mit csomagoljunk, a kicsiknek lesz-e külön pancsoló, nem fog-e unatkozni a kamaszgyerekünk? Azért, hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, és kihozzuk a legtöbbet a családi nyaralásból, a következőkben a hévízi NaturMed Hotel Carbona gyermekanimátora, Sebestyén Orsolya ad tippeket.

85e207226fc29c8a32a3a9dbb91f2d6d.jpg

Tovább

Design Hét Budapest 2016

Szeptember 23. és október 3. között ismét megrendezésre kerül a Design Hét Budapest, mely 2016-ban az ember és a design közötti kapcsolatrendszer sokrétűségét állítja középpontba. A Design Hét Budapest a Design Anatomy szlogen mentén arra vállalkozik, hogy bemutassa az ember és épített környezete közötti kapcsolat sokféleségét.

designhetbudapest2016_05.jpg

Tovább

SentimentsCouture x LIKO Sucre de Soie Fashion Show

Az életre kelt vattacukrok

Közel három éve ismerem Joo Beatrixet, amire nagyon büszke vagyok, hisz ő nem egy átlagos divattervező, álomszerű, mégis végtelenül nőies kreációira mindig érdemes odafigyelni. Alkalmi ruháinak segítségével ugyanis évről-évre egyre különlegesebb módon, valamilyen mélyről jövő érzékkel jeleníti meg a nőies nőt. Azt gondolom, hogy nem véletlen az sem, hogy legutóbbi divatbemutatójának hátteréül a Margitszigeti Zenélő Szökőkutat választotta.

13267935_1341094009240559_6408343343694834873_n.jpg

Tovább

Idén se hagyd ki az Everness Fesztivált

Irány Balatonakarattya!

2016 nyarán negyedik alkalommal, immár a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként megrendezendő Everness Fesztiválon tölthetnek együtt öt felejthetetlen napot a Balatonakarattyára látogatók az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.

everness_02.jpg

Tovább

Milliós segítség a paralimpikonok számára

Több mint egy millió forinttal támogatta a paralimpikonokat a WestEnd

Az idei évben is megrendezték a nagy hagyománynak örvendő Glamour Gardróbfrissítést a WestEndben, melyen a felajánlott ruhákkal ezúttal a paralimpikon sportolókat támogatták. A jótékony kezdeményezéshez többek között Debreczeni Zita, Szinetár Dóra és Ónodi Eszter is csatlakozott.

westend_gardrob.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása