Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kipróbáltam: Oxigénes regeneráló kezelés Ilcsi módra

2016. július 16. - Antalfy Krisztina

Ütős infúzió a fáradt arcbőrnek

Egy jól megválasztott szépségkezelés feltölti a lelket és segít, hogy jobban érezzük magunkat a testünkben. Így havonta egyszer én is igyekszem legalább egy délelőttöt önmagamra, ill. a külsőmre szánni, mert hiszem, hogy az alvás után az arctisztítás az egyik legjobb szépség trükk a nő számára. Bejelentkeztem hát kedvenc kozmetikusomhoz az Ilcsi Szépségmanufaktúrába a megszokott arctisztításra, ám Kuckó Éva tanácsára ezúttal a rutinszerű kezelés helyett az oxigénes regeneráló kezelést választottam, mely nem csak ápolja, frissíti és megújítja az arcbőrt, de 30 fölött már kötelező is, ha le akarjuk lassítani az idő vasfogát.

fotorcreatedhhh_4.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Az idei nyár teljes egészében az enyém! Imádom benne mindazt, amit tud adni, a szabadságot, a nyugalmat, a balatoni hétvégéket és mindazt, amit ilyenkor megengedhetek magamnak, a nyár esti koktélokat, a több gombóc fagylaltokat, az agyon sózott kukoricát és a láblógatós beszélgetéseket. De hát miről szól a nyár, ha nem ezekről a boldog pillanatokról? Neked miről szól a nyár?

fotorcreateduzt.jpg

Tovább

A táskabolt, ami nem maradhat le a bakancslistádról!

Bags & More, ami több mint táska

Ha csak öt kedvenc üzletet kellene felsoroljak, ahonnan általában beszerzem a gardróbom legszebb darabjait, a Bags & More táska multibrand üzlet biztos, hogy ott szerepel a listán, mely a Premier Outlet egyik legragyogóbb gyöngyszeme. Kínálatával elsősorban azokat célozza meg, akik szeretik a magas minőségű, mégis elérhető áron beszerezhető táskákat és kiegészítőket. Persze azok a hölgyek és urak sem fognak itt csalódni, akik alkalmi darabokra, vagy az utazáshoz szükséges bőröndökre vadásznak.

fotorcreatedcbgfg.jpg

Tovább

Különleges origami ékszerek magyar tervezőtől

Birimagdi textile jewellery 2016 nyár

Biri Magdolna ékszerei nem csupán egyszerű kiegészítők, vagy hétköznapi alapdarabok, hanem játékos színvilág és alkotói szabadság munkái, melyek épp olyan tökéletesen mutatnak a mindennapokban, minden a jeles pillanatokban. Birimagdi textile jewellery zsinóros és textil origami ékszerei között találsz klasszikus, visszafogott, de extrémebb stílusú darabokat is. Jó nézelődést!

13645080_1050209458401161_1944562621766071773_n.jpg

Tovább

A nyári smink 7 aranyszabálya

Ragyogó, napcsókolta smink

Nyáron némiképp változtatnunk kell a sminkelési rutinunkon, hiszen a nagy melegben nem esik jól bőrünknek a nehéz smink, ezért ehelyett inkább a könnyebb érzetű, gyorsan elkészíthető sminkekre szavazzunk. Szabó Doris, az AVON magyarországi sminkmestere most elárulja, hogyan készíthetünk magunknak egyszerűen ragyogó, napcsókolta sminket, amely abszolút nyár-kompatibilis.

image001.jpg

Tovább

Teszt // Eucerin Sun Anti-Age Napozó Krém Arcra SPF50+

A tiltások, ill. a bőrrákról szóló hírek ellenére sokan napoznak fényvédő termékek nélkül, és bátran kifekszenek a vízpartra a tiltott 11 és 15 óra között. Bár a természetes UV-fény D-vitamint termel, mely elengedhetetlen a jó egészséghez, bőrünk pedig rendelkezik saját védelmi rendszerrel a napsugárzás káros hatásival szemben, azért fontos, hogy odafigyeljünk a fényvédelemre, hisz egy kis gondviseléssel nagyon szép, napbarnított bőrre tehetünk szert, miközben nem kell az árnyékban töltenünk az egész napot, rettegve a leégéstől. Az alábbi posztban elhoztam számodra az Eucerin Sun Anti-Age napozó kréme, mely nem csak megvédi a bőröd, de hidratál és mattít is egyszerre.

photocat.jpg

Tovább

10 tuti kellék fesztiválszezonra

Így fesztiválozz idén nyáron!

Teljesen őszinte leszek veled, nem vagyok egy fesztiválra járó, koncerteken tomboló csaj, részben, mert nem bírom a hatalmas tömeget, részben mert már kiöregedtem a hajnalig tartó bulizásokból. Igaz, már egyetemista koromban sem vonzott a sátorban alvós, sárban tomboló, műanyag pohárból söröző buli hangulat, de nálam is van az az éneke, akiért gumicsizmát húznék a lábamra, és bevetném magam a fesztiválok széttáncolt homokjába. Számomra ő Rihanna, aki a Sziget Fesztivál 0. napján fog fellépni augusztus 11-én.

fotorcreascted.jpg

Tovább

Kóstolj bele a chocoMe díjnyertes ízeibe!

Eszményi ízek világsikerű randevúi

A minőségi csokoládék, a felejthetetlen ízek megalkotásában hazai és nemzetközi szinten is élvonalbeli magyar cég, a chocoMe idén is győztes színekben tündökölt a rangos londoni Academy of Chocolate (Londoni Csokoládé Akadémia) díjkiosztóján. A tavasszal megrendezett világversenyen a manufaktúra által jegyzett öt csokoládékülönlegesség is komoly elismerésben részesült. A chocoMe ikonikus Raffinée-jának családjából négy termék is megbabonázta a gasztro-szakértőkből álló szakmai zsűrit. A díjátadó Londonban zajlott július 8-án, ahol a chocoMe alapítója Mészáros Gábor személyesen vehette át a díjakat.

bg14.jpg

Tovább

Megvan a Miss Balaton 16 döntőse

Az idei év legszebbjei

Három személyes casting után választották ki a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb lányait, akik augusztus 6-án este Balatonfüreden szállnak majd versenybe a Balaton királynője címért. A szakmai zsűri előtt bikiniben, elegáns öltözetben és sportos ruházatban is bizonyítaniuk kell. Érdemes alaposan felkészülni a lányoknak, ugyanis egy autó, nyereményutak és egy riói olimpiai utazás is vár a legjobbakra.

a_stab.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása