Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Karácsony röpke pár lépésben

2016. december 24. - Antalfy Krisztina

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

 

Illatos mézeskalács sül a sütőben, forralt bor illata csalogat a vacsorához, négy adventi gyertya ég már az asztalon, és bár az időjárás idén télen megtévesztően hasonlított néha a napfényes tavaszhoz, mégis csak beköszöntött a várva várt Karácsony. Én az utolsó pillanatban kicsúsztam az időből, sajnos mindent az utolsó pillanatra hagytam, de azért igyekeztem minden megtenni, hogy ez az ünnep is feledhetetlen legyen a kedvesem a családom számára. És nálad, minden készen áll már? 
fotorcreated_187.jpgKép1/2/3/4/5

Tovább

10 tipp, hogy egyedivé tedd a karácsonyi csomagolást

Amit kár lenne csak úgy egyszerűen széttépni

Nagy léptekkel közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki sürög-forog, rohan és készülődik a régóta várt találkozások, az emlékezetes, boldog pillanatok ünnepére. Vannak, akik ilyenkor listát írnak a vágyaikról és vannak a szorgalmasabbak, akik már beszerezték a listán szereplő ajándékokat. Bár az ünnepi készülődés minden családnál más és más, egy dolog közös, az ajándékokat mindenki becsomagolja valahogy. A kérdés csak az, hogy miben, ill.  hogyan tehetjük különlegessé a fa alá szánt meglepetéseket. Az alábbi posztban elhoztam néhány igazi különleges, mégis egyszerű megoldást.

fotorchhhreated.jpg

Tovább

5+1 tipp, hogy királynőként búcsúztasd 2016-ot

Ha már minden bejglit és finomságot megettél – persze csak módjával -, akkor itt az idő, hogy a szilveszteri bulira koncentrálj, hiszen ha a karácsony a családról, akkor a szilveszter a barátokról és az önfeledt szórakozásról szól. Vedd kezedbe a sorsodat és búcsúztasd úgy a 2016-os évet, ahogyan azt megérdemled: a Women’secret segítségével most megtudhatod, hogyan kezdheted az új évet igazi királynőként. 

womensecret_1.jpg

Tovább

10 tuti karácsonyi film a fa mellé

Mert van élet Kevin nélkül

Hogy állsz az ünnepi készülődéssel? Túl vagy már a legnagyobb hajrán, épp az utolsó simításokat végzed, vagy csak most csapsz bele a közepébe, és előtteted áll még minden? Bárhogy is legyen, most szusszanj egyet, vegyél egy nagy levegőt, lábakat fel, popsit a kanapéra és nézz meg velem egy jó kis karácsonyi filmet. Izzítsuk be azt a DVD-lejátszót! 

Tovább

Egy nap, mely felmelengeti a lelkeket

LélekFÓTozó

Karácsony közeledtével a Billerbeck Budapest Kft. és partnerei különleges ajándékkal lepték meg a fóti Károlyi István Gyermekközpontban élő gyerekeket. Egy szinte egész napos varázslatos forgatagot szerveztek számukra, interaktív színházi előadással, táncprogramokkal, zenei műhelyekkel, kézműves foglalkozásokkal, munkakutya-bemutatóval, és még számos vidám programmal. Az összefogás célja az volt, hogy a szeretet ünnepe közeledtével vidám mosolyt csaljanak a fóti gyermekotthonban élő gyermekek arcára, akik a karácsonyt nem tölthetik családi körben.

180813_775x400.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása