Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

People's Choice Awards 2017 // Ruhamustra

2017. január 19. - Antalfy Krisztina

Szerda este megrendezték Los Angelesben a 43. People's Choice Awards díjátadót, ami talán nem a lecsillogóbb vörös szőnyeges esemény, de divat szempontjából nem mehetünk el mellette. A legtöbb híresség tartotta magát a jól bevált vörösszőnyeges dress code-hoz: elegáns, klasszikus és nőies volt. Azonban most is volt néhány sztár, aki egy picurkát mellé nyúlt, vagy legalább is a tervező, aki öltöztette.

peoples-choice-awards-2017-winners-1484802116.jpgKép

Tovább

Deichmann 2017 tavaszi/nyári kollekció

Idén tavasszal különös időutazást teszünk, és egészen a 70-évekig utazunk vissza, hogy aztán egy-egy apró részlet emlékeztessen arra, hogy mégis 2017-et írunk. Az induló szezon a vintage-t, a hippie-t kobinálja olykor metallic beütéssel, illetve az év színeivel. Összefoglaltuk a tavasz és a nyár legizgalmasabb fejleményeit.

photocat_28.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Musical is lesz A szürke ötven árnyalatából

A szürke ötven árnyalata-trilógia szerzője – aki egyben a belőle készülő filmek egyik producere is – azt tervezi, hogy újabb műfajt hódít meg. E. L. James musicalt írna sikerregényeiből. A The Sun szerint az írónő már tárgyalt is színházi szakemberekkel, akik szerint a könyvek és a már bemutatott első film világsikere miatt biztos, hogy a musical évekig telt házzal menne, tehát készüljön csak el a zenés darab.

fiftyshadesnew.jpg

Tovább

Színtévesztő vagy? Akkor ezt most töltsd le a mobilodra!

Magyar módszer segítségével változtatja meg milliók életét a Samsung

A Samsung legújabb innovációja, amelyet egy magyar kutatócsoport módszerét használva fejlesztett, színtévesztő emberek millióinak életminőségét fogja jelentősen javítani. A SeeColors a világ első olyan mobilalkalmazása, amely meghatározza a színtévesztés fajtáját és mértékét, majd ahhoz igazodva a SeeColors Smart TV alkalmazás újrakalibrálja a néző számára a televízió képernyőjét. A színtévesztők így olyan, színekben gazdag vizuális élményt kapnak, amilyenben eddig nem lehetett részük.

20170119samsung-see-colors5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása