Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten

2017. január 27. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Mindenkinek jár egy kis boldogság. Ezt megtalálhatjuk a reggeli kávé illatában, a kisgyermekünk elkapott mosolyában, a hajnali város ébredésében, vagy épp nagymamánk süteményének ízében. Gyakran ugyanis nem kell óriási célokat kitűznünk magunk elé, hogy érezzük a boldogságot. Nincs szükségünk újabb mobilra, nagyobb autóra, méregdrága ruhára, vagy márkajelzésre, egyszerűen csak fordítsunk elég időt a hétköznapi dolgokra. A boldogság ugyanis nem egy tárgy, amit elérünk egyszer, ha keményen dolgozunk, hanem egy csodás állapot, amit minden nap felfedezhetünk a minket körülvevő világban.

fotorcreated_257.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ez a pár őrületes Trónok harca-esküvőt tartott!

Vannak sorozatok, amik teljesen hidegen hagynak és van a Trónok harca, amiért az első trailer óta rajongok. Persze még mindig nem vagyok akkora fan, mint Ty és vőlegénye, akik annyira imádják  sorozatot, hogy Daenerysként és Jon Snow-ként álltak oltár elé. Persze, hisz ki ne szeretne a sárkányok anyjává, saját hadseregének királynőjévé válni, miközben valami egy rendkívüli helyen mondja ki szerelmének a boldogító igent?  

tronok-harca-eskuvo.jpg

Tovább

Ezért jó állatok mellett felnőni

Nagyváradon, egy Bihar megyei városban nőttem fel, egy csodás kertes házban, és amellett, hogy a nagyszüleim szép nagy kertet építettek a házhoz, minden nyaramat falun, a gyönyörű Székelyföldön töltöttem. Így már kiskoromban nagyon közel kerültem az állatokhoz, cicákhoz, kutyákhoz, tehenekhez, lovakhoz, kecskékhez. Talán ebből fakad hatalmas állatok iránti imádatom, és talán épp emiatt soha nem éltem állatok nélkül. Egy apuka fotósorozata pedig most be is bizonyította, milyen varázslatos is az állatok világa.

14657299_1186823164696786_1166510149914663954_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása