Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme az Intimissimi Valentin napi kollekciója

2017. január 30. - Antalfy Krisztina

Románc Velencében

Egy kifinomult velencei szalon hangulata – egy  csipkekollekció, mely az eleganciát és a vágyat kelti életre. Az érzékiség minden rejtelme áthatja az Intimissimi romantikus, Valentin napi fehérneműit.fotorcreated_264.jpgKép1/2/3/4

Tovább

SAG-gála 2017 // Ruhamustra

Tavaszi trendek a vörös szőnyegen

Beindult a díjátadók szezonja, Golden Globe-gála, People's Choice Awards és már is túl vagyunk a Screen Actors Guild Awardson - azaz ismertebb nevén SAG-gálán, amin idén is kitettek magukért Hollywood ragyogó csillagai. Nem csoda, hisz ez az utolsó nagyszebású díjátadó még a nagy Oscar-gála előtt, ahol a színésznők és stylistjaik felhívhatják magukra a figyelmet.

rs_1024x759-161214073916-1024_sag-nominations_cm_121416.jpgKép

Tovább

Hat divatmárka, mely hátat fordított a tökéletességnek

Leáldozóban lenne a szupermodellek korszaka? Nem hiszem, sajnos egy túlidealizált világban élünk, ahol a magazinok címlapjairól photoshopozott, tökéletes testű és hibátlan arcú szépségek néznek vissza ránk – ám az Instagram elburjánzásának köszönhetően ma már bárkiből lehet sztár, akár úgy is, hogy nem tesz érte semmit, csak fotókkal bombázza követőit. Ezt pedig már a nagyobb ruhacégek gyártói is kiszúrták, és így máris kipattant a fejükből a szikra: modellek helyett civil, átlagos nők szerepeljenek a kampányok fotóin.

o-modcloth-facebook.jpgKép

Tovább
süti beállítások módosítása