Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a parfümreklám, amiben Angelina Jolie a főszereplő

2017. március 04. - Antalfy Krisztina

A Guerlain márka legújabb illatának, a Mon Guerlain-nek sikerült megnyerni a közismert rendezőt és a világhírű színésznőt egy közös reklámfilmre. Bár a legtöbb parfümnek csodás reklámja van, mind közül szerintem most ez a klip a leges legszebb, még úgy is elvarázsolja az embert, hogy a sokakat megosztó Angelina Jolie szerepel benne. Higgy nekem, érdemes végig nézni, főleg, ha szerelmes vagy a levendula illatú Provenve-ba!

3dc0749700000578-4272916-image-a-90_1488402877494.jpg

A reklámfilmet provence-ban vették fel- ott ahol a mon Guerlain-ben is található Carla levendulát termesztik és szüretelik- franciaországban, abban az országban, amit Angelina Jolie és családja évek óta szeret, és jól ismer.

0a145ca938801209186ffcba11a2c65f.jpg

A film egy közös munka, Terrence Malick, Angelina Jolie és a Guerlain között. „nem is álmodhattunk volna tökéletesebb és hitelesebb beállításokról az „egy nő illatjegyeihez, mint amit itt készítettünk, ez a mágikus fény csak Provence-ban létezik- a fény, ami a híres festőket is megihlette.

Az „egy nő illatjegyei visszaidézik a parfüm megalkotásának történetét. A Guerlain történetében először tiszteleg annak a hivatásnak, ami megteremtette a márka sikertörténetét, amely 1828 óta töretlen, azzal, hogy a parfümőrt helyezi a reklám középpontjába.

rs_1024x759-170301155139-1024-1jolie-angelina-guerlain.jpg

A parfümőrrel a kreatív impulzus pillanatában találkozunk, az igényes és pazar illat megalkotása közben - a parfümben, ami túláradó vakmerőséggel rendelkezik, magabiztos és misztikus. Annak a nőnek az illata, akit az alkotó csodál, és aki gondolataiban érzéseket ébreszt. Jellegzetességek, lehetőségek, célok és álmok, amik megtestesítik a modern nőiességet: vakmerő, de mégis gyengéd, erős és törékeny, érzéki, mégis szeretetteljes, szabad, de együtt érző másokkal szemben. A női illat, ami szembeszáll az előítéletekkel, azé a nőé, aki befogadja mindazt, amit az élet kínál, és aki komfortosan érzi magát a bőrében, irányadó szelleme pedig arra ösztönözi, hogy igaz legyen önmagához és úgy éljen, hogy az mások számára is hasznos legyen.

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr112311257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása