Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Boldog 110. szülinapot Theodora!

2017. május 12. - Antalfy Krisztina

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. önerőből 2,6 millió euró értékben fejlesztett kékkúti telephelyén: az új üzemcsarnok és a kapcsolódó fejlesztések ünnepélyes átadására hazánk történelmi múltú ásványvízének, a Theodorának 110 éves születésnapján került sor. A beruházás keretében Magyarország egyik legmodernebb, környezettudatos szirupkeverő technológiája került telepítésre. Az esemény apropóján a Szentkirályi-Kékkúti újabb öt évvel hosszabbította meg stratégiai együttműködését a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, és közösen átadták a felújított Theodora tanösvényt is.
33766802014_7b392d51b5_z.jpg

Magyarország legtradicionálisabb ásványvize, a Theodora 110. születésnapjának alkalmából a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. ünnepélyes keretek között adta át a 2,6 millió euró értékben fejlesztett új szirupkezelő csarnokát kékkúti telephelyén. Az eseményen jelen volt Szabó László, külgazdasági és külügyminiszter-helyettes, Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke és Alessandro Pasquale, a Central Europe Mineral Water Holding társtulajdonosa.
33766802794_4248738804_z.jpg

A beruházás keretében a szükséges infrastrukturális fejlesztések mellett 460 négyzetméteren Magyarország egyik legmodernebb szirupkeverő technológiája került telepítésre, melynek köszönhetően a vállalat az üdítőitalokhoz, az ízesített termékekhez szükséges szirupot is helyben tudja készíteni. Az új környezettudatos berendezések az ivóvízbázist megóvva energia- és víztakarékosan üzemelnek, így évente közel 20 százalékkal csökkenthető a gyártás vízfelhasználása és 10 százalékkal a villamosáram-fogyasztása.
33766801554_da520909b7_z.jpg

Az évforduló alkalmából megrendezett ünnepségen a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. a régió környezeti kincseinek védelme iránti elkötelezettségét is megerősítette. Martin Olivér, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. ügyvezetőigazgatója és Puskás Zoltán, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója az együttműködési szerződés aláírásával újabb öt évre hosszabbították meg a közel húsz éves múltra visszatekintő partnerséget, és emellett hivatalosan is átadták az idén felújított Theodora tanösvényt.
33766804164_e5e8cb35f5_z.jpg

Szabó László, külgazdasági és külügyminiszter-helyettes az eseményen kiemelte: „A magyar Kormány számos lépést tett és tesz annak érdekében, hogy egyre vonzóbb feltételeket teremtsen a befektetések számára. A gazdaság fellendülése, valamint az olyan beruházások és fejlesztések, mint a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. új üzemcsarnok létrehozása, egyértelműen azt mutatják, hogy sikerrel tettük ezt.”

Alessandro Pasquale, a Central Europe Mineral Water Holding társtulajdonosa a beruházás átadásán elmondta: „Az elmúlt két év bebizonyította, hogy a legjobb döntést hoztuk meg, amikor Balogh Leventével közös céget alapítottunk. Külön öröm számomra, hogy az együttműködés eredményeképpen Magyarországon az egyik legnagyobb múltú ásványvíz márka évek után nyereségessé tudott válni, és a brand fejlesztésével lehetővé vált, hogy a Theodora is követni tudja a világpiaci trendeket ízesített termékeivel.”

18403106_1639031442804407_2021808818212207568_n.jpg

Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke hangsúlyozta: „Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Magyarország legtradicionálisabb ásványvize a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. portfoliójába, így, ha részben is, de újra magyar kézbe került. Az ásványvíz olyan érték, amelyet meg kell őriznünk a jövő magyar generációjának, ezért is fontos egy ilyen, 110 évre visszatekintő hazai márka életében, mint a Theodora egy ekkora önerőből megvalósított beruházás. A fejlesztések során azonban mindig szem előtt tartottuk a Theodora Káli-medencéhez való kötődését is, a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk a régió természeti kincseinek megóvására. Az évforduló lehetőséget adott arra, hogy ünnepélyesen is meghosszabbítsuk együttműködésünket Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, valamint átadjuk a felújított Theodora tanösvényt.”

###

Céginformáció

A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

18118812_1611730135534538_9212187215291237765_n.jpg

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

További információ:
Theodora Ásványvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3812507249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása