Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Modern pasik online játszótere

2017. május 23. - Antalfy Krisztina

Annyira természetesnek vesszük, hogy nekünk nőknek mennyire kézenfekvő online vásárolni, nyári ruháinkat, legújabb táskáinkat és a hozzá színben illő topánt interneten megrendelni, hisz számtalan remek webshop áll a rendelkezésünkre. Na, de mi van a pasikkal? Lássuk be,  számukra kisebb az online webshopok játszótere, ahol kedvükre böngészhetnének, válogathatnának, vagy vásárolhatnának. Persze jól tudom, hogy az úriemberek célirányosan szokták kibővíteni gardróbjuk tartalmát, de azért adok most egy tuti tippet, ahonnan igazán remek darabokkal gazdagodhatnak, és még a lábukat sem kell kitegyék otthonról.
fotorcreated_553.jpg
Kép1/2/3/4

LÉGY FÉRFI!
https://www.legyferfi.hu/

MIÉRT JÓ ONLINE VÁSÁROLNI?

Több idő jut magadra, párodra, családodra, meg úgy mindenre…
Nincs többé várakozás, sorban állás, tolakodás és felesleges időfecsérlés...
A postaköltség gyakran kevesebb, mint az utazási költségét, amivel odamész...
Nem kell ügyelni a nyitva tartásra, így nem lehet gond, ha épp éjjel lépsz be a weboldalra…

fridayemail.gif

ALAPDARABOK, AMIKET ÉRDEMES ITT BESZEREZNI!

A munka hőse mindig elegánsan

Minden férfinak kell egy jó minőségű öltöny, ami épp annyira alapdarab, mint a nőknél az a bizonyos kis fekete ruha. És bizony akkor is szükség van rá, ha nem olyan helyen dolgozol, ahol kötelezően előírt irodai dress code van. A finom öltöny, ing, zakó összeállítás bizony nem csak a munkahelyeden jön majd jól, de hivatalos eseményeken, esküvőkön, vagy fontos estélyeken is, hisz maximálisan férfias és elegáns megjelenést biztosít számodra.
fotorcreated_554.jpgKép1/2/3

Farmert pólóval? Miért is ne!

Ki  nem hordott még pólót farmerral? Ez az összeállítás szerintem örök trend marad, amit már minden pasi beépített így vagy úgy a gardróbjába. Ennél lezserebb összeállítást el sem tudok képzelni. Egyrészt, mert nagyon férfias, városias és vagány, hanyagul, sportcipővel, vagy kombinálhatjuk egy kigombolt laza zakóval, barna/sötétkék mokaszinnel.

7-picmonkey-collage.jpg

Apának is kell egy kis vadság

Vagy inkább egy vagány bőrkabát. Az örök vagányság és számomra az abszolút férfias megjelenés alap ruhadarabja. A bőrkabát pont olyan, mint a farmernadrág, mindennel jól kombinálható és soha nem megy ki a divatból.

18033104_226203854530507_5189489626370025014_n.jpg

Hűvös nyár estéken is kényelmesen

Egy pasi gardróbjából sem hiányozhat a kényelmes, lezser lenvászon nadrág. Bézs, vagy sötétebb árnyalatokban a legjobb választás, hisz ezekben a színekben a legkönnyebben variálható, anyagának köszönhetően pedig kényelmesek, szellősek, így a legnagyobb nyári melegben is viselhető: akár irodában, akár randevúra.
fotorcreated_556.jpgKép1/2/3

Rövidre vágva

Sokan tartanak a rövid nadrágoktól, de szerencsére ma már számtalan színben és fazonban hozzá lehet jutni ezekhez a darabokhoz, melyekkel könnyedén összeállíthatjuk az elegáns, de akár a laza, nyárbarát szettünket.

fotorcreated_555.jpgKép1/2/3

Összességében

Bármilyen is a stílusod, egyet ne feledj! A divat állandóan változik, gyakran visszatérnek korábbi trendek, viszont az aktuális trend követésének csak ésszerű keretek között van értelme. Mérd fel, milyen a testalkatod, és mik azok a fazonok, amelyek igazán jól állnak neked, amelyek megfelelnek a vonalaidnak.

WEBÁRUHÁZ MODERN ÉS STÍLUSOS FÉRFI ÖLTÖZETTEL

További információ:
https://www.legyferfi.hu

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9012534659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása