Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az étel nem játékra való! Vagy mégis?

2017. július 10. - Antalfy Krisztina

Kislány koromban addig nem állhattam fel az asztaltól, amíg az  utolsó falatot meg nem ettem a tányéromról. Már gyerekként gyakran hallottam a nagymamámtól: ‘Az étel nem játék!’. De mit tehetünk, ha mégsem eszik a gyerkőc? Nem dobjuk ki mérgünkbe, nem esszük meg a kicsi helyett, inkább szórakoztató tevékenységgé varázsoljuk.

food-optical-illusion-dresses-alya-chaglar-5-595f3116bfef1_880.jpg

Tovább

Így lehetsz Te a legszebb Fesztiválozó Szépség

Így fesztiválozz idén nyáron!

Csak kapkodom a fejem, hisz nem telik el úgy hétvége, hogy ne dübörögne kishazánkban valami jó kis koncert, ne startoljon el épp valami szuper fesztivál. A napokban lezajlott a  VOLT fesztivál, azt követte a Balaton Sound, a héten nyitotta meg kapuit a EFOTT, és augusztusban robban a Sziget. Ha ezeken a bulikon Te is a legjobb formádat szeretnéd megmutatni, akkor az alábbi posztot feltétlenül fusd át!  
untitled_collage.jpg
Kép1/2/3/4

Tovább

A lány, aki sötétebb az éjszakánál...

...de számtalan modell megirigyelné

Hallottál már a lányról, akit csak a Sötét Királynőjének hívnak? Nyakim Gatwech, a 24 éves fekete szépség büszkén viseli ezt a címet, hisz koromfekete bőrszínének köszönheti modell karrierjét is. A Dél-szudáni származású lány az internet legújabb sztárja, egyedi szépségének köszönhetően.

c81d04ywaaaotes.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása