Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

NISSAN: Városi cinkostárs intelligens nyomvonal-szabályozással

2017. július 03. - Antalfy Krisztina

Nissan Micra 0.9 IG-T Tekna // Női szemmel

Igazi kislányos izgalommal vettem az irányt a párommal Budaörs felé, ahol a Nissan által felajánlott legújabb, immár ötödik generációs Micra várt minket egy tesztre. A béka lámpás buborék formájú kettővel korábbi generáció mindig is a szívem csücske volt, magamnak is szerettem volna régebben egyet. Így kíváncsian vártam, hogy mit nyújt 2017.-ben a legújabb generáció. Elhoztuk, birtokba vettük és nem is akartuk visszaadni.

photocat_95.jpg

Tovább

TESZT // FOREO LUNA™ 2 arctisztító

Szia Szépség! El sem hiszem, hogy egy olyan csúcsszuper, mélytisztító készüléket mutathatok be Neked az alábbi posztban, amire jó ideje vágytam. Számtalan külföldi bloggernél és vloggernél belebotlottam már, így szinte szülinapi ajándéknak éreztem, amikor a Douglas Magyarország csapatának köszönhetően én is elsők között tesztelhettem a FOREO LUNA 2 arctisztítóját

photocat_84.jpg

Tovább

Divat a vízen, avagy Kékszalag Design Challenge

A 49. Kékszalag Erste World Nagydíj és a verseny médiatámogatója, a Porthole hagyományteremtő céllal idén először hirdeti meg a Kékszalag Design Challenge csapatmegjelenési versenyt. A divat- és design szakemberekből álló zsűri sportos, stílusos és vicces kategóriákban díjazza majd a megjelenésükre is adó csapatokat.

kekharisnya_copy.jpg

Tovább

Ez tiszta 80-as évek, Neked is ki kell próbálnod!

Isa Dora Blue Bliss kollekció  

Javában tombol a nyár, és elindult a fesztivál szezon. Ilyenkor a szoknyák rövidebbek, a ruhák lengébbek, az italok hidegebbek, a sminkek pedig még látványosabbak. Azonban nem kell a legőrültebb bulikon csápoljunk, hogy egy kis vadságot csempésszünk a mindennapjainkba. Az Isa Dora legújabb Grand Volume Lash Styler Lash Color szempillaspiráljával és Perfect Contour Kajal szemceruzájával igazán egyedi, és őrjítően trendi sminkeket varázsolhatunk magunknak a rohanós hétköznapokon is.
img_20170703_084708.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása