Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. augusztus 04. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Öregszem, és itt most nem csak a sunyiban előbukkanó kis ráncokra gondolok, a türelmetlenségre, vagy, hogy egyre kevésbé tolerálom az álszent embereket, hanem a nyárra. Igen, erre a várva várt évszakra, amit mára már egy csöppet sem bírok elviselni. Nincs gondom a meleggel, elálldogálok én az árnyék nélküli buszmegállóban, a légkondi nélküli villamosra is találtam alternatív megoldást – kínaiban vett legyező – de ezt a 40 fölötti hőmérsékletet már nem bírom, sem a városban, sem a Balaton partján. Az ilyen forró napokon pedig a jókedvem is elpárolog, ilyenkor hajlamosabb vagyok csupán azt látni magam körül ami rossz, na meg ami nincs.

untitled_collage_1_9.jpgKép1/2/3/4

Reggel 8:00, a hőmérő higanyszála már 32 fokot jelez, semmihez sincs kedvem, kedvenc reggeli kávém sem ízlik, hideg vízzel zuhanyzok, mégis pillanatok alatt leizzadok. Totál meztelenül szaladgálok a konyha és a nappali között, na nem azért mert ilyen ledér vagyok, hanem mert még a törölköző érintése is forró. Végül nagy nehezen útnak indulok.

giphy_84.gif

Öt perces késéssel meg is jön a busz, bár van rajta légkondi, nem megy, de legalább az ablakok nyitva. Így az első nyitott ablak melletti székre lehuppanva előkapom a mobilom, és elkezdek kockulni: megnyitom az Instagram oldalam, és a fotókat végig görgetve rádöbbenek, hogy bizony mégsem olyan rossz ez a nyár. Mire a végállomáshoz érek a rosszkedvem elszáll, mosolygok az emberekre, mint egy bolond, mert végre a jó dolgokra tudok koncentrálni, mert bizony az élet tele van örömteli dolgokkal.

giphy_1_8.gif

Olyannyira, hogy ismét összegyűlt annyi fotó, hogy  el tudjam készíteni az eheti boldogság posztom, amivel bízom benne, hogy Neked is adhatok egy kis inspirációt, és ezt olvasva rádöbbensz, az élet telis-tele van apró, ám annál örömtelibb pillanatokkal, melyek átlendíthetnek a sors legnehezebb időszakain is, és ezen felbuzdulva Te is összeállítod majd saját kis ötös listádat…

♥ Hétfő
untitled_collage_10.jpg♥ Kedd
untitled_collage_1_7.jpg
♥ Szerda
untitled_collage_11.jpg
♥ Csütörtök
untitled_collage_1_8.jpg
♥ Péntek

untitled_collage_12.jpg

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7312728742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása