Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kométa zöldben futottak a hétvégén a sztárok

2017. szeptember 11. - Antalfy Krisztina

Kométa zöld pólót vettek fel a hétvégén a sztárok. A ‘Mi kis falunk’ mosolygós színésznője Ripli Zsuzsi, Mujahid Zoli énekes és Sebestyén Peti motorversenyző, aki most hétvégén már portugáliában versenyez az SBK világbajnokság Supertsport kategóriájában az egészséges táplálkozást és életmódot, a mozgás népszerűsítsék a múlt hétvégi Félmaraton eseményen!

kometa_stars_felmaraton.jpg

A Kométának, mint felelős élelmiszeripai gyártónak, nemcsak az íz a szenvedélye, hanem aktív szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében, tagja a TÉT platformnak is. Most pedig a mozgásra hívta fel a figyelmet a szeptember 10-ei hétvégén Budapesten megrendezésre kerülő 32. WizzAir Budapest Félmaraton egyik fő támogatójaként. - #Kométamindennapsport Fussunk együtt! szlogennel érkeztek a futók és több százan vettek zöld pólót, hogy kitűnjenek a 15 ezres tömegből.
21558818_1875430676055249_8483803388968665874_n.png

Az első szakaszt Mujahid Zoli kezdte a “Kométa Stars” trió tagjaként, aki elárulta, hogy számára nagy élmény volt a futás, Budapestet egy más perspektívából látni. Futás közben folyamatosan nézelődött és gyönyörködött a városban. Ripli Zsuzsi váltotta, aki a tervezett 7,4 km -es második szakasz helyett közel tíz kilómétert futott. A Városligetből, hogy időben átérjen a váltópontra inkább futva tett meg egy szakaszt, mint a zsúfolt tömegközlekedéssel.

“A második szakaszra készültem, mind fizikálisan, mind agyilag így elég komoly kihívás volt a táv ebben a melegben, de szerencsére jól bírtam. Hatalmas tömeg volt a földalattin, és a sokadik érkező metróra sem fértem fel - mind a váltó futók tagjai, a szurkolók és a turisták is utazni szerettek volna, - így egy hirtelen ötlettől vezérelve futva tettem meg a hiányzó szakaszt a váltópontig. Szerencsére egyszerre értünk oda Zolival, és én konkrétan futottam tovább!” - nyilatkozta a nagyon is fitt színésznő, aki Sebestyén Peti motorversenyzőnek adta át a stafétát. Peti, már gyakorlott futó, legutóbb augusztus végén teljesített egy hosszabb távot, biciklizéssel és úszással egybekötve. Így finisherként az utolsó szakaszt remek szintidővel teljesítette és vite be a "Kométa Stars" csapatot a célba. Peti elárulta, hogy neki az erőnléti edzések mindennaposak, hiszen a motoron olyan erők hatna rá, ami az egész testét igénybe veszi, így erős kondícióban kell lenni. Nagyon szereti az ilyen tömegsport eseményeket, mert akkor itthon, egy más közegben találkozhat és együtt “versenyezhet” motorsport rajongókkal is akár.

További információ:
Kométa

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr612826206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása