Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA // 2017 ősz-tél kampány

2017. szeptember 27. - Antalfy Krisztina

Az AMNESIA őszi-­‐téli kampányfotóin ismét a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a gyönyörű Varga-­‐Dobár Éva, és Kárász Emese, a Face Model Management modellje látható. A képeken a kemény, mindent uraló nagymacska egy bársony tapintású cica bőrében jelenik meg, amellyel a márka ismét a nők sokoldalúságát helyezi előtérbe.    

amnesia1_1.jpg

Tovább

FORD Mondeo // Női szemmel

FORD Mondeo 2.0 TDCi biturbo PowerShift ST Line teszt
Nagy családhoz nagy autó dukál

A világ változik, és érdekes hogy változik az emberek felfogása is az évek múlásával, legalább is az enyém maximálisan megváltozott, amikor hozzánk került a Ford Mondeo legújabb modellvariánsa, az ST-Line felszereltségű metálfekete kombi változata. Utoljára 18 évesen ültem egy ilyen kombiban, de bizony az évek szinte csodát tettek ezzel a modellel. Igazi családi sportmodellt faragtak a tervezők az autóból, amely az autóipar legjobb hagyományait vonultatja fel, mind megjelenésében, mind pedig szolgáltatásaiban. Lássuk hát, mit is nyújt ez a középkategóriás családi sportmodell!  img_20170827_170202.jpg

Tovább

3+1 tipp a tökéletes irodai szettért

Míg nyáron elég volt felkapnunk egy szoknyát és egy laza blúzt, a hűvösebb napok érkezésével egyre nehezebb kitalálni, mit vegyünk fel reggelente. A kabátunk nem passzol a nadrágunkhoz, a kisruhához hűvös van, a cipőnk pedig beázik, mire beérünk a munkahelyünkre. A Springfield most segít nekünk, hogy minden nap könnyedén összeállíthassuk az irodai szettünket.
springfield_autumn17_woman_daily-smart-sep_4_1350x900.jpg

Tovább

Egy igazi lovag is csatlakozott a LEXUS kezdeményezéséhez

A világ vezető prémium hibrid autógyártója, a környezetbarát modelljei mellett autóinak magával ragadó, futurisztikus formavilágáról is ismert Lexus által öt évvel ezelőtt életre hívott Lexus Design Award mára a dizájner szakma egyik legelismertebb nemzetközi fórumává vált. Nem véletlen, hogy évről évre nagyobb nevek csatlakoznak a kezdeményezéshez zsűritagként is. Az idei, már eddig is a nemzetközi dizájnvilág nagyágyúinak számító elismert szakemberekből álló zsűri egy újabb nagy névvel bővült: ezúttal Sir David Adjaye vizionárius építész csatlakozott a szakma elitjét tömörítő grémiumhoz.
lexus_ls_1.jpg

Tovább

Lépj be Melissa és Doug játékos világába!

Gyönyörű, napsütéses idő volt tegnap, így nem volt kérdés, hogy ha csak kis időre is, de azért beugrok a méltán híres Pagonyba, ahol pár perc erejéig én is visszacsöppenhettem a gondtalan gyerekkorba. Festhettem vízfesték nélkül, rajzolhattam ceruza nélkül, és kiélhettem kreativitásomat a színes matrica készletekkel. A játékos sajtóesemény apropója ugyanis egy amerikai házaspár, Melissa és Doug által megálmodott remek játékmárka volt, mely szeptembertől teljes választékban kapható Magyarországon is. 
4371-suspendfamilygame-091416-lifestyle-49002.jpg

Tovább

Őssejtes kozmetikumok a szebb és üdébb arcbőrért!

Ki ne szeretne 40-50 évesen olyan frissen, fiatalosan kinézni, mint 20 éve korában? Hát persze, hogy minden nő erre vágyik. Az alábbiakban bemutatom neked a Fytofontana Stem Cells őssejtes svájci termékcsaládot, mely a tudomány csúcsát képviseli a kozmetikai termékek palettáján.

10959606_803070286453234_5897350709289107176_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása