Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. október 27. - Antalfy Krisztina

Merj tenni Önmagadért!

Úgy vélem mindenkinek meg kell találnia azt a hobbit, kikapcsolódást, ami boldoggá teszi, hisz valljuk be, mindenki boldogságra vágyik, amit sajnos a rohanó hétköznapokban gyakran csak hajszolunk, de el nem érjük. Én például szeretek színezni, még így 30 fölött is imádok néha színes ceruzákat ragadni, és csak úgy firkálni, festegetni. Valahogy jól érzem magam attól, ha néhány órát színezéssel tölthetek, engem ez tesz boldoggá. És téged?

untitled_collage_23.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ilyen volt a Terápia Red Carpet Premier

Csütörtök este a RaM Colosseum vendégei különleges élménynek lehettek részesei. Utoljára vonult fel a vörös szőnyegen az ország legismertebb tévés pszichológusa, Dargay András, azaz Mácsai Pál páciensei kíséretében. Az exkluzív eseményen nemcsak a befejező évad, de a korábbi szezonok főszereplői is  tiszteletüket tették.

terapia_s3_rce_fotokredit_saghytimea_52.jpg

Tovább

✨ Michal Negrin bemutatja: „All Eyes on Me” ✨

Az új kollekció megalkotásához a tervezőnő különböző utazásainak élményeiből merített ihletett. A kollekció varázslatos darabjaihoz többek között a Matryoshka babák, India különböző területei, híres helyszínek, szállodák egyedi építészeti stílusa adták az ötletet. A nyugodt, télies színek mellett intenzív árnyalatok is megjelennek a legújabb ruhadarabokon és ékszereken.
dsc01528.jpg

Tovább

Jöjjön néhány remek Halloween-i sminkötlet!

Ha Halloween, akkor nem maradhatnak el a különféle jelmezek. Én eddig szinte minden évben beöltöztem valamilyen különleges, vagy épp saját kezűleg gyártott jelmezbe. Voltam már cica, halott menyasszony, tündér, angyal, vámpír és boszorkány, de sajnos egyszer sem tudtam magam olyan profi módon kisminkelni, mint az alábbi posztban szereplő lányok. Ha te sem akarsz kilógni az idei beöltözős buliból, de nincs kedved holmi kényelmetlen jelmezbe végig táncolni az éjszakát, akkor egyszerűen használd a sminkkészleted, meg persze a fantáziád!

untitled_collage_22.jpgKép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása