Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A tíz ujjadat is megnyalod majd ezekért a szaloncukrokért

2017. november 03. - Antalfy Krisztina

Szamos - Prémium praliné szaloncukor köntösben

A Szamos manufaktúra a minőségnek és a látványnak a legmagasabb színvonalát képviseli a szaloncukor-készítésben is. A családi vállalkozásnak ugyanolyan magas elvárásai vannak a karácsonyi édesség gyártásakor, mint más termékeiknél. Az idei ünnepekre szóló kínálatukkal ismét a legmagasabb minőség elérése volt a cél, így egy átlagos szaloncukor helyett  pralinés íz- és formavilág kerül napvilágra a selyempapír felbontásakor!

ek7a4117_ok.jpg

Időpont: 2017. november 3. péntek
Helyszín:
Szamos Marcipán Múzeum

Bár a szaloncukor ma már hungarikum, és Jókai a XIX. században már „szalonczukedlinek” hívta, őse mégis francia és német területről származik, és mai formájának, receptúrájának elődje már a XIV. században útnak indult.

szamospraline-171103-009.jpg

A Szamos szaloncukor gyártása sem új keletű. Bár sokan azt gondolják, hogy vásárláskor csak marcipán szaloncukorban gondolkodhatnak, ezen bőven túlmutat a kínálat. Hiszen a manufaktúra a megszokott klasszikus marcipános szaloncukrok mellett mézes-narancsos fehércsokoládé krémes, karamell vaníliás fehércsokoládé krémes és sós-mandulás csokoládékrémes pralinékat is selyempapír köntösbe öltöztetett.

szamospraline-171103-014.jpg

A Szamosnál ismét igyekeztek valamit visszahozni régi időkből, megidézni a kort, amikor a csokoládé még ritkaság számba ment. Manapság, amikor az ünnepek alatt szinte korlátlanul csemegézhetünk a finomságoktól roskadozó karácsonyfáról, már eszünkbe sem jut, hogy megbecsüljük ezt a ritka portékát. Legyen a szaloncukor ismét olyan édesség, amivel megkínáljuk vendégeinket, megajándékozzuk ismerőseinket, valóban díszét adva „szalonunknak”. Legyen 2017-ben a Szamos szaloncukor élvezete ünnepi, emelkedett pillanat!

szamospraline-171103-016.jpg

Ha Szamos szaloncukrot szeretnénk idén már tíz különböző ízből válogathatunk és elérhető a hozzáadott cukor nélküli, csokoládékrémmel töltött szaloncukor is. Igazi különlegesség a Harcipán Energiaszeletből készült narancsos energiadesszert, ami szintén ünnepi csomagolást kapott.

harcipan_desszert.jpg

A teljes választék:

Marcipán szaloncukor csokoládéval mártva
Feketeribizlis krémmel töltött marcipán szaloncukor csokoládéval mártva
Narancsos krémmel töltött marcipán szaloncukor csokoládéval mártva
Meggyes krémmel töltött marcipán szaloncukor csokoládéval mártva
Csokoládés krémmel töltött marcipán szaloncukor csokoládéval mártva
Csokoládés krémmel töltött marcipán szaloncukor csokoládéval mártva – HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL, ÉDESÍTŐSZEREKKEL
Mogyorós-mazsolás marcipán szaloncukor tejcsokoládéval mártva.
Marcipán szaloncukor válogatás (narancsos, meggyes, csokoládés, feketeribizlis)
Praliné szaloncukor válogatás (karamell-vanília, édes-sós mandulanugát, mézes-narancsos)
Harcipán narancsos energiadesszert

A Szamos ünnepi kínálata nemcsak a 18 budapesti szaküzletünkben, hanem sorban állás nélkül a www.szamos.hu webshopon is megrendelhető.

További információ:
Szamos Marcipán

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5913160940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása