Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Sztáranyukákkal sütöttünk a Medve sajt workshopján

2017. november 23. - Antalfy Krisztina

Mindenki tudja milyen az, amikor a hirtelen beállító rokonokat kell valamivel megkínálni, amikor az edzésről hazatérő farkaséhes gyerek a haverját is hozta magával, amikor szalad a ház és nincs idő órákig a konyhában pepecselni, vagy éppen a közös albérletben fogyott el az összes hazai. Ilyenkor jöhet jól egy olyan régi ismerős segítsége, ami mindig kéznél van. A Medve sajt november végi főzős kurzusán sztáranyukák segítségével mutatta meg, hogy pont az ilyen helyzetekre találták ki.

37878957554_3e6165a7de_h.jpg

Időpont: November 22., szerda
Helyszín: 
Chefparade

„Magyarország népszerű sajtmárkájának képviselőjeként nagyon büszke vagyok arra, hogy a Medve sajt évtizedek óta a családok kedvence. Mottónk, hogy: Gyorsan, egyszerűen finomat. Időről-időre arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen kiváló tulajdonságok mellett a Medve sajt rendkívül sokoldalúan felhasználható.” – mondta Wilheim Gábor marketingigazgató.

37878960264_82631cebef_h.jpg

Ennek bizonyítására olyan népszerű sztáranyukákat kért fel, akik örömmel hozták el és főzték meg kedvenc sajtos receptjeiket. Ebben közkedvelt gasztrobloggerek mellett a Chefparade elismert konyhafőnöke Bartal Sándor is segítségükre volt, aki néhány apró trükkel varázsolta még ínycsiklandóbbá az ételeket.

37708136045_4177cf35bd_h.jpg

Elsőnek Jakupcsek Gabriella jolly joker receptje egy zöldfűszeres- aszalt paradicsomos mártogatós készült el. A kenyérrel és zöldségcsíkokkal is kiváló finomság szinte el is fogyott, amire Epres Panni sütőtök krémlevese megfőtt. Ebben az volt a különleges, hogy Panni pankó morzsába forgatott ropogósra sütött sajttal bolondította meg a levest. Pelleréknél teljesen összekuszálódtak a családi szálak, mert amíg Mariann Lukács Mikivel együtt sütött töltött cukkínit, addig Anna egy padlizsánnal és magvas sajtgolyókkal ízesített, látványnak is tökéletes  kevert salátát állított össze. A legnagyobb sikert talán Görög Zita sajtkrémes brownie-ja érte el, ami nemcsak finom volt, hanem meglepően gyorsan el is készült.

38596188121_2d1d650759_h.jpg

„Gyakorlott háziasszonynak tartom magam, minden nap főzök a családomnak, de még én is tanultam néhány új trükköt. Különösen izgalmas volt, hogy mennyiféleképpen felhasználható egy ilyen egyszerű alapanyag” – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.

24723827058_4e7eabf46c_h.jpg

Gyorsan finom és tápláló ételt készíteni nem ördöngösség. A hazai sajtpiac egyik legrégebbi márkájaként a komoly hagyományok mellett a Medve sajt folyamatosan meg is újul.Háromféle kiszerelésben – kockasajt, szendvicskrém és tömlős sajtkrém – összesen tizenhétféle ízváltozatban érhető el, így valóban mindenki megtalálhatja a családja ízlésének legmegfelelőbbet, legyen szó közös reggeliről, étkezések közötti csemegéről, ínycsiklandó süteményről vagy egy kiadós ebéd alapanyagáról.

Én fantasztikusan éreztem magam, köszönöm a csapatnak, hogy ott lehettem! 
photogrid_1511439630441.jpg23734278_1741585302550499_8092071651019063296_n.jpgTovábbi információ:
Medves Sajt

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4713355325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása