Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Katti Zoób Divatház sokarcú, új kollekciója

2017. június 09. - Antalfy Krisztina

Modern sikk, kortárs divatüzenet a múltból

Korabeli bélyegmintákból modern nyomatok, hagyományos öltözékelemekből geometrikus formák: a KATTI ZOÓB Divatház által teremtett különleges képzőművészeti üzenettel egyúttal az új szezon aktuális trendjei és nyár varázslatos pasztelljei is új életre keltek.
fotorcreated_588.jpg

Tovább

Hogyan maradjunk éberek vezetés előtt?

Okos tanácsok hosszú és még hosszabb autózás előtt

Készen állsz a hosszú hétvégére tervezett kirándulásra? Vár rád a tengerpart Horvátországban? Miközben Te a sűrű forgalomban araszolgatsz uticélod felé, Andy Priaulx, a Ford Chip Ganassi Racing pilótája éppen egy hosszú távú edzésre indul Franciaországba, hogy felkészüljön a Le Mans 24 órás futam megpróbáltatásaira.

cq5dam_web_1280_1280_1.jpeg

Tovább

Tudtad? Kenderesi Tamás a madártej megszállottja

Kapás Boglárka és Kenderesi Tamás olimpikon úszóink a komoly felkészülési időszakban is fontosnak tartották, hogy részt vegyenek a Tej Világnaphoz kapcsolódó ünnepségen. A Tejszív kampány arcai több osztálynyi kisiskolással együtt izgalmas játékokon és vízi versenyeken mérték össze erejüket. Emellett pedig azt is elárulták, melyik tejtermékek a kedvenceik, így kiderül például: Kapás Bogi imádja a müzlit tejjel, Kenderesi Tomi számára pedig nem létezik túl sok sajt.
kenderesi_tamas_kapas_bogi.jpg

Tovább

Takács Tamáson nem fogott ki a Wellhello

Apu vedd meg, Valami van a levegőben, Belehalok – csupa olyan dal, amelyet vagy legalábbis a refrénjét mindenki álmából felébresztve is fújja. Az idei EFOTT-on óriási szülinapi showt adó Dévényi Tibi bácsi és vendégei, Vincze Lilla, Takács Tamás, Betty Love és Náksi Attila éppen ebben bizonyított, megmutatva, mennyire ismerik a fiatalabb pályatársaik munkásságát. Emellett az EFOTT sajtótájékoztatóján kiderült, milyen lesz a meghosszabbított fesztivál mínusz egyedik napja.

maszlaver_gabor_az_efott_fesztivl_igazgatoja.jpg

Tovább

PRETTY WOMAN RED DRESS

Minden nőnek szüksége van egy piros ruhára, és bizony nem kell ahhoz Julia Roberts bőrébe bújjunk, hogy legalább egyszer felvegyünk egy dögös vöröset.. Ez a szín őrülten magabiztos, határozott, izgalmas és végtelenül szenvedélyes. Az alábbi posztban elhoztam számodra az első ANSWEAR szerzeményem, ami nem csak nőies, de határozott külsőt is biztosított számomra.
18878895_619528348251447_3105662930155208704_n.jpg

Tovább

Egy anyag, 10 viselet: így hordd idén nyáron a csipkét

Nincsenek kőbe vésett divattippek, mindenki azt visel nyáron, amit csak akar, és amiben jól érzi magát. Nekem azonban van egy nagy kedvencem, ami egyszerre nőies, szexis, elegáns, mégis könnyed és kényelmes. Ez az időtálló, örökké divatos csipke, mely felvéve épp olyan, mint egy üres vászon,  remek kiegészítőkkel kedvünk szerint varázsolhatunk a legegyszerűbb darabokból is ámulatba ejtő összeállítást.

faa.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Bemutatkozott az Opel Fifty-Fifty versenyvitorlás

Vízreszállt az Insignia!

A Balaton kislány korom óta életem részéhez tartozik, volt hogy csak egy hetet töltöttem lent a víz partján, máskor egy teljes hónapra leköltöztem, ám amióta megismerkedtem a párommal nyaranta szinte minden hétvégén átverekedjük magunkat a hosszú dugón, csak hogy leérjünk végre a csodás magyar tengerhez. A Kékszalag versennyel úgy 10 éve találkoztam legelőször, ültem Fonyódliget partján, és csak ámultam a vízen sikló vitorlásokat. A látvány annyira magával ragadt, hogy ott és akkor eldöntöttem, egyszer én is részt fogok majd venni egy ilyen versenyen.  
image00013.JPG

Tovább

Íme a Fairy Tale kollekció // Sophie by Chance

A táska mely öltöztet

A Sophie by Chance táskamárka tervezőjét legújabb kollekciójának tervezésekor az art deco stílus ihlette meg, ennek nyomán született meg a mesés Fairy Tale névre keresztelt időtálló kollekció. A tervezőt lenyűgözte az emberek elemi erővel feltörő szabadságvágya, ami a múlt század ’20-as éveit jellemezte. Az art deco irányzat egyet jelent a felszabadult alkotói kommunikációval.

18341983_797614063728232_3077367689931778152_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása