Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2017. október 27. - Antalfy Krisztina

Merj tenni Önmagadért!

Úgy vélem mindenkinek meg kell találnia azt a hobbit, kikapcsolódást, ami boldoggá teszi, hisz valljuk be, mindenki boldogságra vágyik, amit sajnos a rohanó hétköznapokban gyakran csak hajszolunk, de el nem érjük. Én például szeretek színezni, még így 30 fölött is imádok néha színes ceruzákat ragadni, és csak úgy firkálni, festegetni. Valahogy jól érzem magam attól, ha néhány órát színezéssel tölthetek, engem ez tesz boldoggá. És téged?

untitled_collage_23.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Ilyen volt a Terápia Red Carpet Premier

Csütörtök este a RaM Colosseum vendégei különleges élménynek lehettek részesei. Utoljára vonult fel a vörös szőnyegen az ország legismertebb tévés pszichológusa, Dargay András, azaz Mácsai Pál páciensei kíséretében. Az exkluzív eseményen nemcsak a befejező évad, de a korábbi szezonok főszereplői is  tiszteletüket tették.

terapia_s3_rce_fotokredit_saghytimea_52.jpg

Tovább

✨ Michal Negrin bemutatja: „All Eyes on Me” ✨

Az új kollekció megalkotásához a tervezőnő különböző utazásainak élményeiből merített ihletett. A kollekció varázslatos darabjaihoz többek között a Matryoshka babák, India különböző területei, híres helyszínek, szállodák egyedi építészeti stílusa adták az ötletet. A nyugodt, télies színek mellett intenzív árnyalatok is megjelennek a legújabb ruhadarabokon és ékszereken.
dsc01528.jpg

Tovább

Jöjjön néhány remek Halloween-i sminkötlet!

Ha Halloween, akkor nem maradhatnak el a különféle jelmezek. Én eddig szinte minden évben beöltöztem valamilyen különleges, vagy épp saját kezűleg gyártott jelmezbe. Voltam már cica, halott menyasszony, tündér, angyal, vámpír és boszorkány, de sajnos egyszer sem tudtam magam olyan profi módon kisminkelni, mint az alábbi posztban szereplő lányok. Ha te sem akarsz kilógni az idei beöltözős buliból, de nincs kedved holmi kényelmetlen jelmezbe végig táncolni az éjszakát, akkor egyszerűen használd a sminkkészleted, meg persze a fantáziád!

untitled_collage_22.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Begurult az új generációs kompakt SUVAGÁNY

Új erő, pezsdítő frissesség

Márciusban még nem gondoltam volna, hogy röpke fél év leforgása alatt ennyire közel kerülök majd az autók világához. Szinte még most is felfoghatatlan számomra, hogy én, aki eddig csak annyit konyított az autókhoz, ami épp, hogy csak átsegítette a kressz vizsgán, ma olyan apró részletekről is percekig tudnék mesélni, melyekről azelőtt azt sem tudtam, hogy egy autó részét képezik. Így talán már nem is annyira meglepő, hogy divatújságíró létemre óriási lelkesedéssel vettem részt az új Citroën C kategóriás SUV, a C3 Aircross sajtótájékoztatóján. 

001.jpg

Tovább

Szuper dekorációs ötletek Halloweenre

Sokak számára a Halloween még mindig nem számít olyan ünnepnek, amit itthon is meg kellene ünnepelni, én azonban úgy vagyok vele, hogy ha van egy olyan nap az évben, amikor kicsit kikapcsolódhatunk, egy picit mások lehetünk, mint azokon a stresszes, rohanós hétköznapokon, akkor tőlem jöhet, engem nem zavar. Nem mellesleg szerintem tök jó móka ebben az időszakban jelmezes bulikba menni a barátokkal, s kicsit átdekorálni az otthonunkat. 

untitled_collage_21.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Maison Marquise 2017. ősz-tél

Tóth Bori ruhái engem minden évben elkápráztatnak, a maguk extravagáns nőiességükben,  formájukban és elegáns stílusukban. A MAISON MARQUISE idei kollekcióját az erőteljesebb geometrikus formák, a légies, aranymintás madarak és a könnyed, áttetsző anyagok jellemzik. Szerintem ezek a gyönyörű ruhák egyszerre kölcsönöznek viselőjük számára ünnepélyes megjelenést, ugyanakkor a megfelelő darabokkal akár a hétköznapi ruhatárba is beépíthetjük őket. 

6q8a1264ar.jpg

Tovább

Tégy végre önmagadért, lépj elő és ragyogj!

Vannak pillanatok néha az ember életében, amikor úgy érzi minden tökéletes, hogy ettől a másodperctől fogva minden megváltozik, és ezentúl valami másképp lesz. Ezt a pillanatot megélhetjük egyedül, vagy épp szeretteink körében, otthon, a barátnőnk esküvőjén, vagy a reggeli rohanásban, ahogy épp felpattanunk a buszra.   

22809623_1548937685174803_1799518441_n.jpg

Tovább

10 tuti inspiráció, ha imádjuk a vadmacskákat

Apró foltok nagyvárosi Nőknek

Valahogy mindig is nagyon közel álltak hozzám az állatminták, főleg azok a gyönyörű leopárdok. Szupersikkes, ultra nőies és szerintem bárhol, bármikor megállják a helyüket, persze csak, ha nem visszük túlzásba. Legyen az egy blúz, ceruzaszoknya, kabát, vagy sál a nyakunk köré tekerve, a lényeg, hogy ízlésesek maradjunk és tudjuk viselni. Ha szeretjük, és még illik is hozzánk, akkor egy jól kombinált összeállítással nem csupán elrejtjük az apróbb tökéletlenségeket a testünkön, de azonnal a figyelem középpontjába kerülünk, a szó legjobb értelmében.

untitled_collage_11.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Pihend magad egészségesre az őszi szünetben!

Ősidók óta az emberiség a vízhez, mint természeti elemhez, különleges módon kapcsolódik. A víz sokunk számára elsősorban a megtisztulás egyik fő metaforája, kifejezetten igaz ez a gyógyvizekre. Ezzel a páratlan kinccsel rendelkezik Bük városa is, mely idén ősszel is változatos programokat kínál a felüdülni vágyóknak.
20841843_1514465085279054_8870600792770017213_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása