Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Dobjuk fel a hétköznapokat valami új finomsággal!

2018. június 01. - Antalfy Krisztina

Vénusz Kenőmargarin Magvakkal

A Vénusz bemutatja új, magyar piacon egyedülálló kenőmargarinját, amelynek különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. Az új kenőmargarinnal könnyedén feldobhatjuk hétköznapjainkat, hiszen a természet adta, válogatott és pirított magvak karakteres ízvilágával egyedivé varázsolhatjuk akár a legegyszerűbb étkezéseket is.

some_sun_andvitamin_sea_5.png

A Vénusz Kenőmargarin Magvakkal 50% zsírtartalommal rendelkező, tisztán növényi alapú margarin, amely nem tartalmaz állati eredetű zsiradékot vagy bármilyen tejszármazékot. Tökéletes kiegészítője lehet reggelinknek, és változatossá tehetjük vele a napközben gyorsan elfogyasztott szendvicsünket is. A Vénusz ezzel a különleges újdonságával arra ösztönöz bennünket, hogy fordítsunk kellő figyelmet az étkezésünkre, hiszen akár tízóraival vagy uzsonnával is könnyedén színesíthetjük a szürke hétköznapokat.

Éppen ezért a Vénusz összegyűjtött négy egyszerű trükköt, amelyekkel feldobhatjuk a megszokott napi rutinunkat: 

  1. Válasszunk nem megszokott alapanyagokat! Próbáljunk ki teljes kiőrlésű kenyereket, péksüteményeket, a megszokottak helyett. Kóstoljuk meg gyümölccsel kedvenc szendvicsünket!
  2. Legyünk kreatívak! Készítsünk változatos, margarin alapú szendvicskrémeket, hogy különlegessé tegyük a reggelinket, uzsonnánkat. Az új Vénusz kenőmargarinnal megkent kenyerünkre elég csupán a kedvenc sajtunkat vagy felvágottunkat tenni, és már kész is az ízletes harapnivaló.
  3. Szánjunk időt a tálalásra! Adjunk magunknak időt egy szép szendvics elkészítésére, a megfelelő alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a szendvicsünk díszítéséig – dekoráljunk bátran friss fűszernövényekkel, apróra vágott szezonális zöldségekkel, vagy kényeztessük érzékszerveinket ehető virágokkal. Hiszen sokkal jobb érzés egy ínycsiklandó remekműbe beleharapni, nem igaz?
  4. Álljunk meg pár percre, lassítsunk! Adjuk meg a módját az étkezésnek, mert megérdemeljük. Tegyünk friss virágot az asztalra, vegyünk elő egy jó könyvet, kapcsoljuk be a kedvenc zenénket és gondoljuk végig a napunkat. Üljünk össze szeretteinkkel, és szakítsunk időt egy jó beszélgetésre, még akkor is, ha csak 10 percünk van, mielőtt munkába indulnánk. 

25_large.jpg

A Vénusz új kenőmargarinját fogyassza az egészséges, aktív életmód, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Keresd a Vénusz Kenőmargarin Magvakkal terméket a boltok polcain 180 grammos kiszerelésben!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6214017278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása