Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Minek utazni, ha vezetni is lehet?

2018. június 01. - Antalfy Krisztina

Ne tervezd tovább, még ma vágj bele a vezetési tanfolyamba!

Én mindig hittem abban, hogy nem a diákkal van gond, ha valamihez „hülye” és az istenért sem tudják a fejébe verni azt a bizonyos létfontosságú tudást. Így voltam pl. annak idején a szinusz és koszinusz tételekkel, a fizika óra bonyolult képleteivel, és sokáig így voltam a vezetéssel is. Aztán beültem Nagy Ferenc vezetés oktatóm mellé, és a félénk kislányból sofőr lett.
some_sun_andvitamin_sea_6.png

Tovább

Dobjuk fel a hétköznapokat valami új finomsággal!

Vénusz Kenőmargarin Magvakkal

A Vénusz bemutatja új, magyar piacon egyedülálló kenőmargarinját, amelynek különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. Az új kenőmargarinnal könnyedén feldobhatjuk hétköznapjainkat, hiszen a természet adta, válogatott és pirított magvak karakteres ízvilágával egyedivé varázsolhatjuk akár a legegyszerűbb étkezéseket is.

some_sun_andvitamin_sea_5.png

Tovább

Félelem a ráncoknak, megnyugvás az arcnak

Nobel-díjas technológia a ráncok ellen

Májusban robban be a magyar piacra a Diadermine forradalmian új, Age Supreme termékcsaládja. Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett formulája, a „Rejuvinol” a mélyen fekvő sejtek regenerálásával fokozza a természetes kollagéntermelést, miközben helyreállítja a DNS természetes elöregedése és a környezeti ártalmak okozta károsodásokat. Az eredmény pedig feszesebb és teltebb arcbőr a ráncok kisimulásával. Az innovatív termékek májustól megvásárolha­tóak a DM és a Rossmann drogériáiban.

fotojet_50.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása