Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Őket olvashatod majd a buszmegállóban

2018. július 03. - Antalfy Krisztina

Kihirdették a buszmegállós novellapályázat idei győzteseit

Rekordszámú pályamű, kiemelkedő színvonal – kihirdették az Álljon meg egy novellára! pályázat idei végeredményét. A közönségszavazás pedig a mai nappal indul.  A Magvető Caféban adták át a JCDecaux Hungary novellaíró pályázatának ez évi díjait. A múlt évhez hasonlóan 2018-ban is húsz pályaművet választott ki a zsűri, amelyeket hamarosan a busz- és villamosmegállókban olvashatunk majd, Budapest belvárosában és a megyeszékhelyeken.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart.jpg

Tovább

Alig két hét és itt a VII. Gönci Barack Vigasság

Bocskor Bíborka és Gájer Bálint ugyan teljesen eltérő zenei stílust képviselnek, a barack most mégis összehozta őket. Igazi barackmámorban úszhatnak majd ők is, ugyanis kevesebb, mint két hét múlva, július 6-7. között újra Boldogkőváraljára érkezik a gönci kajszibarack kétnapos ünnepe, a Gönci Barack Vigasság.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_2.png

Tovább

Lisszabonban, egy magyar művész részvételével nyit Art Galériát a LEXUS

A környezetbarát hibrid elektromos autóiról ismert, de az elmúlt években egyszerű prémium autómárkából luxus életmód márkává avanzsáló Lexus egy Lisszabonban nyíló innovatív pop-up galériával teszi emlékezetessé vadonatúj futurisztikus crossover modellje, a 2019 első felében érkező UX előzetes bemutatását.

art_space_by_lexus_ines_zenha_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása