Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló PALM BEACH! // TESZT

2018. július 20. - Antalfy Krisztina

Legalább annyira szeretem a gyönyörű cipőket, az elegáns, csipkés ruhákat, mint a disznósajtot, az abált szalonnát és a zsíros kenyeret paradicsommal. Bármikor szívesen lecserélem a magassarkút gumicsizmára, ha a helyzet úgy kívánja. De vannak napok, amikor egyszerűen imádok nőnek lenni, szép ruhában, hozzá illő kiegészítőkkel, na meg az elengedhetetlen sminkben utcára lépni. Az alábbi posztban elhoztam az idei nyári kedvencemet , az IsaDora Palm Beach névre keresztelt sminkkollekciót.

studio.jpg

Tovább

Álomba illő ruhaköltemények Kínából

Rajongok a gyönyörű ruhákért, a csillogó ékszerekért és a tűsarkú lábbelikért. S bár legnagyobb sajnálatomra nem büszkélkedhetek méregdrága, magas minőséggel bíró, extravagáns szabással készült haute couture darabokkal, azért szívesen elnézegetem a legnagyobb tervezők efféle valóra vált álmait, káprázatos kollekcióit. S bár nálam Elie Saab a leg-leg ezen a területen, most mégis elvarázsoltak Guo Pei, kínai tervező mesevilágba illő ruhái is.

gui-pei-chinese-couture-monograph-book-howl-collective-16.jpg

Tovább

Palvin Barbi tehenészlánynak állt Párizsban

Így még biztos nem láttad a híres szupermodellt! Legalább is én még nem találkoztam olyan divatanyaggal, melyben  Barbi farmer kezeslábasban, western stílusban pózol Párizs gyönyörű utcáin. A képeket elnézve nagyon úgy tűnik, hogy szép lassan visszatérnek a kilencvenes évekbeli cowgirl stílusú ruhadarabok és kiegészítők. S bár mindig is rajongtam a koptatott farmer, kockás ing és weszkó csizma összeállításokért, a hétköznapokban nem tudnám elképzelni magamon.

fotojet_64.jpg

Tovább

Magyar divattervező ruhájában szerepelt Christina Aguilera

Kis-Juhász Fábián maga is meglepődött, amikor meglátta, hogy a világhírű énekesnő az általa tervezett ruhában pózol. A Christina Aguilerán látható darab a divattervező diplomakollekciójának a része. Kis-Juhász Fábiánt gyerekkora óta foglalkoztatta a divat világa. Elmondása szerint 4-5 éves lehetett, amikor elkezdett hercegnőket és különböző női karaktereket báli ruhákban lerajzolni, majd később ez organikusan átfejlődött azzá, hogy kézzel fogható tárgyakká, ruhákká fejlessze őket.

xtina-screenshot.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása